Tijdens de groeples Aqua'Power hebben drie dames onzettend veel plezier en maken ze krachtige bewegingen. De groeples bij Optisport wordt wekelijks georganiseerd.

Zwembad Blauwkapel

Groenekan

Activiteiten

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Klik hier voor meer info

Meer informatie

Zwembad
Ons fijne en overzichtelijke zwembad 20x8 meter. Iedereen kan hier komen sporten! Ons zwembad heeft namelijk standaard een watertemperatuur van 31°C. Dit maakt het een subtropisch zwembad. Deze temperatuur is heel bewust gekozen. Voor kinderen die zwemles nog erg spannend vinden, helpt deze temperatuur om beter te ontspannen.

Voor baby’s, senioren en mindervaliden is dit ook de ideale temperatuur om te zwemmen en te ontspannen in het water. Bovendien ondersteunt deze temperatuur het herstellend vermogen van het lichaam. Warm water doet iets extra’s voor je spieren en gewrichten.

  • Kleinschalig zwembad
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Hogere watertemperatuur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Blauwkapel

Koningin Wilhelminaweg 517, 3737 BG Groenekan

Open in Google maps

Telefoonnummer 0346-212500
E-mailadres [email protected]