Bootcamp
Health Club Mijdrecht, Mijdrecht

In het kort

  • 45 minuten
  • Intensieve workout
  • Outdoortraining

Brengt je in beweging

Een intensieve workout onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Alles draait om actie, snelheid, afwisselende oefeningen en samenwerking. Door het herhalen van de oefeningen en bewegingen verleg je jouw conditionele grenzen! Voorbereiden op een obstacle run met de juiste training, of wil je juist jouw opgebouwde conditie en kracht behouden en je verder voorbereiden op jouw teamsport?

Train elke spier in je lichaam!

Bij Bootcamp draait alles om actie, snelheid, afwisselende oefeningen en samenwerking. Door het herhalen van de oefeningen en bewegingen verleg je jouw conditionele grenzen! De bootcamp trainingen variëren van hardloop trainingen, tot kracht training, core stability oefeningen tot HITT-trainingen. Kortom, bij ons wordt geen één spier in het lichaam vergeten of overgeslagen. De trainingen zijn voor iedereen te volgen, op welk niveau je ook instroomt. Er word rekening gehouden met elk niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo uitgedaagd kan worden en mee kan trainen. Zo werk je aan je eigen doel(en) en krijg je ook nog frisse lucht binnen!

Met zichtbaar plezier doet een vrouw krachttraining met een bowlingbal tijdens de bootcamp training van een van de healthclubs van Optisport. Een jonge vrouw tilt met gemak een boomstronk op tijdens een outdoor bootcamp training bij Optisport.
Optisport Healtclub Mijdrecht

Abonnementen & Prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Abonnementen & Prijzen

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.
Mijn pas aanvragen

Contact

Health Club Mijdrecht

Ontspanningsweg 1, 3641 SV Mijdrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0297 256 589
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Ma t/m do 07:30 - 22:00
Vrijdag 07:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 14:30
Zondag 08:30 - 14:30