Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & Prijzen

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Frankenhal biedt al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen en leent zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten. In de gezellige horeca staan we voor, tijdens of na je sportieve activiteiten graag voor je klaar met een hapje en een drankje.
 

Sporthal 
Frankenhal Goirle beschikt over een compleet ingerichte sporthal van 25,7x43 meter welke door middel van schermen in drie delen kan worden opgesplitst van elk 25,7x14,3 meter. De sporthal leent zich perfect voor zaalvoetbal, volleybal, korfbal, basketbal, badminton, zaalhockey en turnen. Er zijn diverse sportattributen aanwezig die ondersteuning bieden bij uiteenlopende sporten.

Horeca
In de horeca staan we graag voor je klaar met koffie, sportdrankjes en lekkere broodjes. De horeca biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. Kies voor een arrangement waarbij je sportieve activiteiten in de sporthal combineert met de gezelligheid van de horeca of de feestzaal. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Feestzaal 
Een uniek gedeelte van de Frankenhal is de feestzaal. Met zijn sfeervolle inrichting en bar is deze zaal ideaal voor o.a. besloten feesten.
 

  • Sfeervolle feestzaal
  • Ruime sporthal
  • Feesten en partijen
  • Gratis parkeren

Contact

Frankenhal

Frankische Driehoek 4, 5052 BL Goirle

Open in Google maps

Telefoonnummer 06 40867565

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.