Optisport Groenoord in Schiedam

Groenoord

Welkom in Groenoord! Kom trainen of ontspannen in ons mooie zwembad, klets gezellig bij in onze fijne horeca met terras. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Ons zwembad bestaat uit een wedstrijdbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter, telt zes banen en heeft een beweegbare bodem. Daarnaast vind je bij het wedstrijdbad ook een duikplank van één meter hoog. Hier maak je de beste bommetjes van Schiedam!

Ons recreatiebad biedt voldoende ruimte om te zwemmen, ontspannen en genieten met het hele gezin. Ontspan met zijn allen in de waterval, het stortbad, bruisbad en twee bubbelbaden. Wie is er het snelst beneden van de stoere glijbaan van 65 meter lang?! De allerkleinsten zijn we natuurlijk niet vergeten. Voor hen is er een apart peuter- en kleuterbadje met een kleine glijbaan. Hier kunnen ze lekker spetteren en spelen, om zo vertrouwd te raken met het water.
 

Ligweide
Buiten is een ruime ligweide waar je in de zomermaanden van de zon kunt genieten. Je merkt het meteen als je je handdoek hier neerlegt: dit voelt als vakantie!

Bij de ligweide vind je een klein peuter- en kleuterbad, een airtrampoline en een beachveld. Hier hoeft dus ook niemand zich te vervelen.
 

Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je lekkere trek. Daar weten wij wel raad mee! Onze horeca bevindt zich in de centrale hal. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Er is ook een horeca met terras aanwezig bij het recreatiebad.

Optisport Schiedam
Optisport Schiedam beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen en een twee zwembaden in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

- Zwembad Groenoord
- Zwembad Zuid
- Sport- & Evenementenhal Margriet

 

- De Groenoordhal
- Sporthal Zuid
- Sporthal Oost

  • 65 meter lange glijbaan met lichteffecten
  • Wedstrijdbad met duikplank
  • Peuter- en kleuterbadje met glijbaan
  • Grote ligweide met airtrampoline
  • Horeca met terras
  • Gratis parkeren