Optisport Groenoord in Schiedam

Groenoord

Werken aan je fysieke doelen in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Zwembad Groenoord is dé sportieve ontmoetingsplek van Schiedam. 

Ons aanbod

Meer informatie

Ons zwembad bestaat uit een wedstrijdbad en een recreatiebad.  Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter, telt zes banen en beschikt over een beweegbare bodem. Daarnaast vind je bij het wedstrijdbad ook een duikplank met en hoogte van één meter.

Ons recreatiebad biedt voldoende ruimte om te zwemmen, ontspannen en genieten met het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbadje met een kleine glijbaan aanwezig. Daarnaast vind je er een waterval, stortbad, bruisbad en twee bubbelbaden. De glijbaan van 65 meter lang biedt plezier voor jong en oud! 

Ligweide
Buiten is een ruime ligweide waar je in de zomermaanden van de zon kunt genieten. Bij de ligweide vindt je een klein peuter- en kleuterbad, een airtrampoline en een beachveld.

Horeca
In de centrale hal bevindt zich onze horecagelegenheid. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Er is ook een horeca met terras aanwezig bij het recreatiebad. 

Optisport Schiedam
Optisport Schiedam beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen en een twee zwembaden in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Zwembad Groenoord, Zwembad Zuid, Sport- & Evenementenhal Margriet, De Groenoordhal, Sporthal Zuid, Sporthal Oost

  • 65 meter lange glijbaan met lichteffecten
  • Wedstrijdbad met duikplank
  • Peuter- en kleuterbadje met glijbaan
  • Grote ligweide met airtrampoline
  • Horeca met terras
  • Gratis parkeren

Contact

Groenoord

Prinses Beatrixlaan 2, 3121 JN Schiedam

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 010-4719327

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.