Update Corona 28 november

Update Corona 28 november

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗺𝗮𝗮𝘁𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟮𝟴 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿

Onderstaande maatregelen gelden met ingang van zondag 28 november:

- Onze locatie moet helaas om 17.00 uur sluiten.

- Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle publieke binnenruimtes, dit geldt niet op het moment dat je aan het zwemmen/sporten bent of wanneer je op een vaste zitplaats in de horeca plaatsneemt.

- Iedereen dient 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren, dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden.

- Er mag geen publiek aanwezig zijn, helaas ook niet bij het diplomazwemmen.

- Het blijft voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs en geldig legitimatiebewijs te tonen bij het betreden van de locatie. In de horeca geldt dit vanaf 13 jaar.

Onze ervaring leert dat de website van de Rijksoverheid pas wordt aangepast op het moment dat de nieuwe maatregelen ingaan, dus naar verwachting op zondag 28 november om 17.00 uur. Vanaf dat moment zullen de maatregelen die wij communiceren overeenkomen met de informatie op de website van de Rijksoverheid.

Ga voor meer informatie over de geldende maatregelen naar http://www.optisport.nl/actuele-corona-maatregelen...

Wij begrijpen dat de maatregelen het niet makkelijker of leuker maken. We willen je erop attenderen dat wij helaas geen invloed hebben op het beleid van de overheid. We zijn erg blij dat we jou mogen blijven ontvangen en doen onze uiterste best op iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘸𝘦 (𝘷𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨) 𝘪𝘯 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘨𝘪𝘯𝘨!

 

Onze medewerkers zijn gisteren flink aan de slag geweest om te schakelen op de nieuwe maatregelen. Daar is het volgende uitgekomen. 

We willen nogmaals benadrukken om een geldige ID mee te nemen wanneer je naar 't Hoogkoor komt. Deze hebben we nodig met de controle.

Het rooster van de zwemlessen ABC hebben we kunnen aanpassen zodat iedereen kan blijven komen naar de zwemles voor 17.00 uur! Alle ouders waar de wijziging voor telt zijn inmiddels gebeld door onze collega's.

Per 1 december gaan we 2x per week extra vroegzwemmen aanbieden. Dit op maandag en woensdag. Dit is banenzwemmen tussen 07.00 en 08.30 uur.

Wil je komen zwemmen? Komende maandag 29 november gaan we onze online afspraken agenda hier weer volledig voor inrichten. Reserveren kan dus vanaf maandag weer, dit is niet verplicht, maar garandeert wel je plekje in de activiteit. Let op dit kan alleen online en niet via onze receptie!!!

Zwemles ABC:

Tijdens de zwemles werken we volgens de volgende regels:

  • We gaan terug naar 1 ouder/begeleider per kind aanwezig, broertjes/zusjes mogen mee.
  • Alle zwemlesouders hebben een mondkapje op tijdens het brengen en halen. Ze mogen helpen met het kind om te kleden.
  • Als een zwemles ouder plaats wil nemen in de horeca, dan dient men een QR code te hebben. Neem ook legitimatie mee!

We gaan er vanuit dat iedereen die ons bezoekt de maatregelen respecteert. Weet dat onze medewerkers hier zelf geen invloed op hebben en hun werkzaamheden zo goed mogelijk proberen uit te oefenen, zodat iedereen lekker kan blijven sporten!

 

Contact

't Hoogkoor

Koorstraat 1,, 5831 GH Boxmeer

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-573173

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.