Een ervaren zwemmer trekt baantjes in borstcrawl, tijdens het sportieve banenzwemmen.

't Hoogkoor

Welkom in ’t Hoogkoor! Kom bij ons om te zwemmen, samen te sporten in de sporthal, een potje te glowgolfen of te bowlen! Of kom spelen en relaxen in onze horeca. Wat je ook kiest, je beleeft een uitje dat je niet snel vergeten zult. Wij brengen iedereen in beweging!

Ons aanbod

Meer informatie

 

Zwembad
Het zwembad in Boxmeer beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter met vijf banen. Daarnaast hebben we ook een instructiebad met een afmeting van 6x10 meter. Bij het instructiebad vind je een kleine glijbaan. Wij geven hier de leukste zwemlessen van Nederland. Al heel veel kinderen uit Boxmeer en omgeving hebben bij ons al hun zwemdiploma gehaald! Naast zwemlessen geven we ook verschillende groepslessen in het water. Bij ons kan iedereen komen sporten.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 48x32 meter en kan worden ingedeeld in een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er maar liefst zes tribunes aanwezig. In totaal kun je hier met 540 toeschouwers naar een sportevenement kijken. Want sportevenementen kun je hier prima organiseren. Ben je hier nieuwsgierig naar? Ons enthousiaste en ervaren team bespreekt graag de verschillende mogelijkheden met je. Neem gerust contact met ons op.

Turnhal
De turnhal heeft een afmeting van 30x21 meter en een extra ruimte van 50m² voor het realiseren van een wedstrijd waardige sprong. De wedstrijdvloer heeft een afmeting van 14x14 meter. Het is mogelijk om uiteenlopende sprongen veilig te oefenen vanwege de aanwezigheid van een landingskuil. Zowel boven de wedstrijdmatten als de landingskuil zijn de damesbrug, rekstok en plafond ringstel te vinden. Daarnaast is er ook een ruimte aanwezig van waaruit toeschouwers goed zicht hebben op de turnhal.

Glowgolf
Onze glowgolf beschikt over vijftien banen met elk een ander thema. Door de speciale verf in combinatie met de verlichting waan je je in een gave en futuristische sportwereld. Sla jij hier een hole-in-one? Kom het eens uitproberen, het is fun voor het hele gezin!

Bowling
Maak kennis met bowlen 2.0! Op vier snelle, exclusieve banen met speciale lichteffecten kun je maar liefst vier verschillende bowling spellen spelen. Dat is leuk vier de beginnende én de gevorderde speler. Ga jij de uitdaging aan?

Horeca
Van sporten en spelen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Je bent van harte welkom in onze moderne horeca voor een hapje en een drankje.

  • Wedstrijdbad en instructiebad met kleine glijbaan
  • Bowlen
  • Glowgolf
  • Nieuwe turnhal
  • Moderne horeca
  • Geschikt voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes