Optisport 't Hoogkoor Boxmeer

't Hoogkoor

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport 't Hoogkoor is dé sportieve ontmoetingsplek van Boxmeer.

Ons aanbod

Lokale berichten

Meer informatie

Het zwembad in Boxmeer beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25 x 15 meter met vijf banen. Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 6 x 10 meter. Bij het instructiebad vind je tevens een kleine glijbaan.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 48 x 32 meter en kan worden ingedeeld in één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er zes tribunes aanwezig met in totaal 540 plaatsen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Turnhal
De turnhal heeft een afmeting van 30 x 21 meter en een extra ruimte van 50m² voor het realiseren van een wedstrijdwaardige sprong. De wedstrijdvloer heeft een afmeting van 14 x 14 meter. Het is mogelijk om uiteenlopende sprongen veilig te oefenen vanwege de aanwezigheid van een landingskuil. Zowel boven de wedstrijdmatten als de landingskuil zijn de damesbrug, rekstok en plafondringstel te vinden. Daarnaast is er ook een ruimte aanwezig van waaruit toeschouwers goed zicht hebben op de turnhal.

Glowgolf
Onze glowgolf beschikt over vijftien banen met elk een ander thema. Door de speciale verf in combinatie met de verlichting waan je je in een gave en futuristische sportwereld. Sla jij hier een hole-in-one?

Bowling
Maak kennis met bowlen 2.0! Op vier snelle, exclusieve banen met speciale lichteffecten kun je maar liefst vier verschillende bowlingspellen spelen. Ga jij de uitdaging aan?

Horeca
Voor, tijdens en na het zwemmen, bowlen, glowgolfen of sporten ben je van harte welkom in onze moderne horeca voor een hapje en een drankje. 

  • Wedstrijdbad en instructiebad met kleine glijbaan
  • Bowlen
  • Glowgolf
  • Nieuwe turnhal
  • Moderne horeca
  • Geschikt voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes

Contact

't Hoogkoor

Koorstraat 1, 5831 GH Boxmeer

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-573173

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.