Optisport Sporthal 't Hoogkoor Boxmeer

Sport- en Evenementenhal 't Hoogkoor

Boxmeer

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Lokale berichten

Meer informatie

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 48x32 meter en kan worden ingedeeld in een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er maar liefst zes tribunes aanwezig. In totaal kun je hier met 540 toeschouwers naar een sportevenement kijken. Want sportevenementen kun je hier prima organiseren. Ben je hier nieuwsgierig naar? Ons enthousiaste en ervaren team bespreekt graag de verschillende mogelijkheden met je. Neem gerust contact met ons op.

Turnhal
De turnhal heeft een afmeting van 30x21 meter en een extra ruimte van 50m² voor het realiseren van een wedstrijd waardige sprong. De wedstrijdvloer heeft een afmeting van 14x14 meter. Het is mogelijk om uiteenlopende sprongen veilig te oefenen vanwege de aanwezigheid van een landingskuil. Zowel boven de wedstrijdmatten als de landingskuil zijn de damesbrug, rekstok en plafond ringstel te vinden. Daarnaast is er ook een ruimte aanwezig van waaruit toeschouwers goed zicht hebben op de turnhal.

Horeca
Van sporten en spelen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Je bent van harte welkom in onze moderne horeca voor een hapje en een drankje.

  • Nieuwe turnhal
  • Moderne horeca
  • Geschikt voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes

Contact

Sport- en Evenementenhal 't Hoogkoor

Koorstraat 1, 5831 GH Boxmeer

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-573173
E-mailadres [email protected]