Op de onderstaande dagen kan een abonnement in de voorverkoop aangeschaft worden bij de kassa van het Oosterbosbad. Of koop je abonnement in onze webshop: https://webkassa.optisport.nl/oosterbosbad/ (let op!

Klanten van de Jumbo winkels in Barneveld (Amersfoortsestraat en Nieuwe Markt) kunnen van 22 maart tot en met 25 april sparen voor korting op een buitenbadabonnement. Deze korting kan oplopen tot wel € 10,- per abonnement!

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout.

De KNZB en Optisport gaan de komende 2 jaar intensiever samenwerken. Gistermiddag werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Wethouder Arnold de Leeuw van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport hebben een overeenkomst voor zwembad De Lansingh ondertekend. Vanaf 1 april 2017 neemt Optisport het beheer en exploitatie van het zwembad over van de gemeente.