Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?

Spring jij de hoogste spetters van NL & win kaarten voor Disneyland Parijs of F1 in Zandvoort?

Yes we zijn weer terug met het NK Bommetje! Tijdens deze unieke competitie strijden we om de titel 'Nederlands Kampioen Bommetje springen'. Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! In mei en juni worden er in het hele land kwalificatierondes georganiseerd. De finalisten zien we terug op de grote finale op 1 juli in Houten. Niemand minder dan bekende YouTuber Timo Miedema zal deze dag het eerste bommetje springen. Kan jij hem verslaan!?

Inschrijven & kosten kwalificatieronde
Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde door op jouw dichtstbijzijnde Optisport locatie in de lijst onder aan deze pagina te klikken of schrijf je in bij de receptie van jouw Optisport zwembad. De prijs voor deelname aan de kwalificatieronde staat gelijk aan 1x Vrijzwemmen.

Leeftijdscategorieën 
Er zijn drie leeftijdscategorieën. 

  • t/m 12 jaar
  • 13 t/m 17 jaar
  • 18+

Finaledag
De winnaars verzamelen op 1 juli in Houten voor de grote finale. Iedereen is welkom om te komen kijken. We sluiten deze toffe dag af met een knallende poolparty. We vieren deze dag ook het jubileum van Optisport Houten en halen alles uit de kast om er een fantastische dag van te maken. Kortom, een evenement dat je niet wil missen!

Entree finaledag
Op 1 juli strijden alle finalisten van de kwalificatierondes om de fel begeerde titel van Landskampioen. Wil je komen kijken? Dat kan! De volgende entreeprijzen gelden deze dag.

  • Winnaars kwalificatieronde + 1 begeleider: Gratis
  • Zwemleskinderen Optisport: 5,-
  • Overige bezoekers: 7,50

Prijzen
Per leeftijdscategorie is er een fantastische prijs te winnen! Wat geven we weg? 

  • 1x: 2 weekendtickets voor Disneyland in Parijs
  • 2x: 2 weekendtickets voor de Formule 1 in Zandvoort op 26 en 27 augustus

Timo Miedema
Timo Miedema is een YouTuber en influencer. Hij heeft bijna 200.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en is ook actief op Instagram, waar hij meer dan 100.000 volgers heeft. Timo heeft een passie voor sporten en bewegen, zo is hij een springpark begonnen in Leeuwarden waar hij toffe content schiet en natuurlijk veel plezier beleeft.

Het is duidelijk dat sporten een belangrijke rol speelt in het leven van Timo Miedema. Hij deelt niet alleen zijn eigen sportervaringen, maar moedigt ook anderen aan om een gezonde en actieve levensstijl na te streven. Timo en Optisport zijn een samenwerking aangegaan om het NK bommetje te promoten ook is Timo aanwezig in Houten bij de finaledag om de deelnemers aan te moedigen.

Zwembad De Wetering viert haar 25 jarig jubileum!
1 juli zal zwembad De Wetering het 25 jarig jubileum vieren. Een mooi moment om na het NK bommetje ook nog een feestje mee te pakken! Er zijn verschillende activiteiten zoals springkussens, stormbanen een DJ booth en verschillende foodtrucks. Kortom alles om er een onvergetelijke jubileum viering van te maken! Zien we jou ook op 1 juli?

Adres:
Optisport zwembad De Wetering
Hefbrug 3
3991 LB Houten


Waar wacht je nog op? Pak je kans en meld je nu aan voor de kwalificatieronde van het NK bommetje bij jouw Optisport locatie!

Kies je locatie

Klik op de dichtbijzijnste Optisport locatie bij jou in de buurt en schrijf je direct in voor de kwalificatieronde van het NK Bommetje!

Deelnemende locaties:

NK Bommetje
F1 NK Bommetje