Dunatter

Openluchtzwembad De Dúnatter

Welkom in De Dúnatter! Kom bij ons baantjes zwemmen of recreatief zwemmen in één van onze drie baden. Onze sportschool biedt daarnaast de hoogste kwaliteit fitness van Schiermonnikoog.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Ons openluchtzwembad bestaat uit drie zwembaden: een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad.

Het mooie en grote wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen.
Vanuit het wedstrijdbad kan je via het water naar ons ruime recreatiebad. In dit grote bad kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Dit grote recreatiebad heeft een brede familieglijbaan.

Voor de allerkleinsten is er een ondiep bad voorzien van leuke speelelementen, zodat ook de kleinste zwemmers kunnen genieten en spetteren in de zon.

 

Ligweide
Op de grote ligweide kun je voor, tijdens of na het zwemmen lekker relaxen. De kinderen kunnen zich ook vermaken op onze verschillende speeltoestellen zoals een airtrampoline, schommels, klimtoren en duikelrek. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen zodat je je weer fit voelt.

Leden maken gratis gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad in de zomerperiode (banenzwemmen & groepslessen)
     

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine! Heb je tijdens het genieten in ons mooie openluchtzwembad trek in iets te eten of drinken? Dan ben je welkom in de horecagelegenheid met terras voor een hapje en een drankje.

  • 3 baden met familie glijbaan
  • Peuterbad met speelelementen
  • Horeca met groot terras
  • Grote ligweide
  • Fitnessen in onze Health Club
  • Auto's van het vasteland zijn niet toegestaan op Schiermonnikoog

Contact

Openluchtzwembad De Dúnatter

Duinpad 10, 9166 NL Schiermonnikoog

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0519-531113
E-mailadres [email protected]