Een jongen en een meisje lachen naar de camera terwijl ze in een van de zwembaden van Optisport spelen met een strandbal.

Buitenbad De Dúnatter

Schiermonnikoog

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Zed & Sop kwaliteitsvideo
Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Ons openluchtzwembad bestaat uit drie zwembaden: een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad.

Het mooie en grote wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen.
Vanuit het wedstrijdbad kan je via het water naar ons ruime recreatiebad. In dit grote bad kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Dit grote recreatiebad heeft een brede familieglijbaan.

Voor de allerkleinsten is er een ondiep bad voorzien van leuke speelelementen, zodat ook de kleinste zwemmers kunnen genieten en spetteren in de zon.

Ligweide
Op de grote ligweide kun je voor, tijdens of na het zwemmen lekker relaxen. De kinderen kunnen zich ook vermaken op onze verschillende speeltoestellen zoals een airtrampoline, schommels, klimtoren en duikelrek. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!
 

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine! Heb je tijdens het genieten in ons mooie openluchtzwembad trek in iets te eten of drinken? Dan ben je welkom in de horecagelegenheid met terras voor een hapje en een drankje.

  • 3 baden met familie glijbaan
  • Peuterbad met speelelementen
  • Horeca met groot terras
  • Grote ligweide

Contact

Buitenbad De Dúnatter

Duinpad 10, 9166 NL Schiermonnikoog

Open in Google maps

Telefoonnummer 0519-531113
E-mailadres [email protected]