Optisport 't Walfort in Aalten

't Walfort

Welkom in ’t Walfort! Train of relax in een van onze mooie zwembaden en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen.

Ons aanbod

NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Meer informatie

Binnenzwembad
Ons zwembad is ruim van opzet. Je vindt bij ons maar liefst vier baden: een wedstrijdbad, recreatiebad, instructiebad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. We organiseren hier regelmatig activiteiten, dus kom zeker eens meedoen. Het instructiebad, waarin we ook zwemlessen geven, is met een oplopende diepte ideaal voor de kleinste kinderen of kinderen zonder zwemdiploma. Via dit bad kom je ook bij de uitgang van de glijbaan.

Ons recreatiebad is via een brede trap bereikbaar voor iedereen, ook voor mindervaliden. Dankzij de langzaam oplopende waterdiepte is dit bad voor iedereen toegankelijk en veilig om te zwemmen en ontspannen. In het recreatiebad vind je verschillende leuke toevoegingen zoals: een breedbek spuitpaal, spuitstralen uit de wand en een grappige vloerbult. Ga ook zeker even lekker relaxen onze brede bubbelbank. Ben je meer van de actie? In 't Walfort vind je ook een deels overdekte glijbaan. Deze is geschikt voor iedereen, dus dat wordt een wedstrijdje met het hele gezin! Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbadje met een kleine glijbaan, fonteintje en volop speelgoed. Hier kunnen zij naar hartenlust spetteren en spelen.

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan zomaar een kantine. Zowel bij de receptie als bij het zwembad staan wij graag voor je klaar met een hapje en een drankje. Want zwemmen maakt hongerig!

  • Binnenzwembad
  • Glijbaan
  • Horeca met uitgebreid assortiment en terras
  • Gratis parkeren
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden