Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

't Walfort

Welkom in ’t Walfort! Train of relax in een van onze mooie zwembaden en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen.

Ons aanbod

Alle EVEN woensdagen van de maand van 14:00-17:00 vrij zwemmen voor maar €4,-

Meer informatie

Binnenzwembad
Ons zwembad is ruim van opzet. Je vindt bij ons maar liefst vier baden: een wedstrijdbad, recreatiebad, instructiebad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. We organiseren hier regelmatig activiteiten, dus kom zeker eens meedoen. Het instructiebad, waarin we ook zwemlessen geven, is met een oplopende diepte ideaal voor de kleinste kinderen of kinderen zonder zwemdiploma. Via dit bad kom je ook bij de uitgang van de glijbaan.

Ons recreatiebad is via een brede trap bereikbaar voor iedereen, ook voor mindervaliden. Dankzij de langzaam oplopende waterdiepte is dit bad voor iedereen toegankelijk en veilig om te zwemmen en ontspannen. In het recreatiebad vind je verschillende leuke toevoegingen zoals: een breedbek spuitpaal, spuitstralen uit de wand en een grappige vloerbult. Ga ook zeker even lekker relaxen onze brede bubbelbank. Ben je meer van de actie? In 't Walfort vind je ook een deels overdekte glijbaan. Deze is geschikt voor iedereen, dus dat wordt een wedstrijdje met het hele gezin! Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbadje met een kleine glijbaan, fonteintje en volop speelgoed. Hier kunnen zij naar hartenlust spetteren en spelen.

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan zomaar een kantine. Zowel bij de receptie als bij het zwembad staan wij graag voor je klaar met een hapje en een drankje. Want zwemmen maakt hongerig!

  • Binnenzwembad
  • Glijbaan
  • Horeca met uitgebreid assortiment en terras
  • Gratis parkeren
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden