Optisport 't Walfort in Aalten

't Walfort

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport  't Walfort is dé sportieve ontmoetingsplek van Aalten.

Ons aanbod

Meer informatie

Ons binnenzwembad in Aalten bestaat uit een wedstrijdbad, recreatiebad, instructiebad en een peuterbad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 12,5 meter en beschikt over vijf banen. Het bad is geschikt voor verschillende activiteiten. 

Het instructiebad, waar onder andere zwemlessen in worden gegeven, is met een oplopende diepte ideaal voor de kleinste kinderen of kinderen zonder zwemdiploma. Dit bad heeft een aansluiting naar de uitgang van de glijbaan. 

Het recreatiebad is via een brede trap bereikbaar voor iedereen en met een oplopende waterdiepte voor iedereen toegankelijk. In het recreatiebad vind je verschillende faciliteiten zoals: breedbek spuitpaal, wand spuitstralen en een vloerbult. In het recreatiebad is het ook mogelijk om te relaxen in onze brede bubbelbank. In 't Walfort vind je ook een deels overdekte glijbaan. De glijbaan is geschikt voor alle leeftijden. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbadje met een kleine glijbaan, fonteintje en volop speelgoed. 

Horeca
Wij beschikken over een horeca bij de receptie en over een horeca aan de kant van het zwembad. Voor, tijdens of na het zwemmen kun je hier terecht voor een hapje of drankje uit ons uitgebreide assortiment. 
 

  • Binnenzwembad
  • Glijbaan
  • Horeca met uitgebreid assortiment en terras
  • Gratis parkeren

Contact

't Walfort

Dennenoord 2, 7121 ME Aalten

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0543-475828

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.