Voorverkoop abonnementen

Voorverkoop Randoet & Puzzelbad

Reserveren

Q&A update 10-05-2021

Voor extra informatie met vragen en antwoorden hebben wij een Q&A opgesteld. Lees hier of jouw vraag en antwoord erbij staat:

Q: Wanneer gaan de zwembaden open?
A: Vanaf 28 april 2021 gaan we open!

Q: Wat zijn de openingstijden?
A: De gehele openstelling is geheel afhankelijk van de op dat moment geldende corona-maatregelen vanuit de overheid. Op dit moment is recreatief zwemmen nog niet toegestaan. Kijk op onze website voor de meest actuele openstellingstijden:

Q: Waar kan ik een abonnement kopen?
A:

Q: Wat kost een zomer abonnement?
A: In de voorverkoop (tot met 31 mei 2021) kort je abonnement € 48,10. Daarna betaal je voor een zomer abonnement €59,35

Q: Is er dit jaar weer een spaaractie?
A: Ja zeker! Dit jaar kan je sparen voor korting op je abonnement bij de volgende ondernemers: Jumbo Oswald en Sandy Hesselberth, Blokker Made, Primera Made en de Intertoys in Made. De spaaractie loopt door tot met 30 mei 2021. 

Q: Ik heb een abonnement in Het Puzzelbad, kan ik dan ook vouchers inleveren?
A: Dat kan zeker, echter kan het inleveren alleen in De Randoet. Je abonnement is wel geldig in beide zwembaden.

Q: Waar kan ik de kortingsvouchers inleveren?
A: Dat kan van 1 mei tot met 31 mei 2021. Op vertoon van je abonnement en de vouchers, zal je het het kortingsbedrag retour ontvangen. Dit kan alleen in de Randoet tijdens openstelling. 

Q: Zijn er corona-maatregelen getroffen op de zwembaden?
A: Ja, op beide locaties ontvangen we je graag zo veilig mogelijk. Bij binnenkomst kan je je handen desinfecteren. We vragen iedereen 1,5m afstand van elkaar te houden. Heb je klachten? Kom dan niet naar het zwembad!
Kom in zwemkleding naar het zwembad, neem een ruime tas mee, waarin je je zwemkleding kan opbergen. Kleedhokjes kunnen enkel gebruikt worden na het zwemmen. 

Q: Moet ik reserveren voor het zwemmen?
A: Ja, ook dit jaar werken we met het online reserveren. Neem altijd een bewijs van reservering mee samen met je abonnement. Geen reservering? Geen toegang tot het zwembad. Bovenaan deze pagina kun je reserveren.

Q: Kan ik gebruik maken van de douches?
A: De douches op het terrein zijn te gebruiken. De douches in de sanitaire ruimten zijn binnen de huidige corona maatregelen nog niet in gebruik.
 

Extra informatie – voorverkoop buitenbad abonnement

Zoals het er nu naar uit ziet zullen Het Puzzelbad en De Randoet op 28 april de deuren openen! We gaan open voor banenzwemmen, aquasporten, verenigingen en schoolzwemmen. Helaas is het nog niet toegestaan om recreatief zwemmen aan te bieden.

De voorverkoop zal vanaf vrijdag 16 april van start gaan. In eerste instantie alleen voor degenen die bij ons willen banenzwemmen of aquasporten. De voorverkoop loopt tot en met 30 mei. Er is dus ruim voldoende tijd om, ook nadat versoepelingen bekend zijn gemaakt, een abonnement af te sluiten.  Recreatieve  zwemmers vragen wij om te wachten totdat er meer duidelijk is over onze openstelling na 11 mei. De spaaractie bij Jumbo Hesselberth, Blokker, Intertoys en Primera in Made loopt gewoon door. Er kan dus wel al gespaard worden voor korting op een abonnement.

Reserveren kan vanaf 26 april, 48 uur voor aanvang van de activiteit. 

Het kopen van je zomerabonnement kan via onze online kassa:

  • Klik hier voor je abonnement in Zwembad de Randoet
  • Klik hier voor je abonnement in Zwembad het Puzzelbad 

In de voorverkoop kost je zomerabonnement met het speciale tarief maar €48,10.

Wij hopen en vertrouwen nog steeds op een mooi zwemseizoen en hopen jullie allemaal snel te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie over onze openingstijden verwijzen we jullie graag naar onze websites:

www.optisport.nl/randoet

www.optisport.nl/puzzelbad