Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!

Afbeelding Groepsles AquaFit

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Over de locatie

Het Puzzelbad in Terheijden is een rustig en overzichtelijk zwembad waar je terecht kunt voor een ontspannen dag met het hele gezin.

Zwembad
Het Puzzelbad beschikt over een recreatiebad en een wedstrijdbad. Het ondiepe recreatiebad is een heerlijke plek waar jonge kinderen zich goed kunnen vermaken. Je vindt hier ook een glijbaan en een Spray park voor de allerkleinsten. 

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter en telt vijf banen. Het wedstrijdbad is een stuk dieper in vergelijking met het recreatiebad. Hier kunnen oudere kinderen zich onder andere uitleven bij de duikplank van één meter hoog. Uiteraard is het ook mogelijk om ontspannen banen te trekken.

Ligweide
Bij het zwembad vind je een ligweide waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast beschikt de ligweide over verschillende speeltoestellen. 

Horeca
Heb je zin een versnapering? Het Puzzelbad heeft een horecavoorziening waar je terecht kunt voor een bijvoorbeeld een ijsje of een verfrissend drankje. 

  • Voor het hele gezin
  • Recreatiebad en wedstrijdbad
  • Duikplank
  • Ligweide
  • Horeca aanwezig
  • Spray park
  • Parkeren in de nabije omgeving
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Het Puzzelbad

Mr. Aalbersestraat 13, 4844 AW Terheijden

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 593 2045

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.