Tijdens het vrijzwemmen bij Optisport genieten diverse kinderen van alle speelmaterialen in het water. Samen spelen ze uitbundig in het water.

Zwembad Den Donk

Oisterwijk

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Blue Rangers

Het Blue Ranger team is speciaal voor waterratten zoals jij!
Opstisport Blue Rangers

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Het zwembad is deels voorzien van een beweegbare bodem. We organiseren hier heel veel verschillende activiteiten, zoals zwemlessen en groepslessen. We kunnen de watertemperatuur aanpassen op de doelgroep en de les. Soms is het dus een subtropisch zwembad, want de temperatuur varieert van 28,5 tot 31°C. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien voor minder valide mensen. Zo is er een speciale trap en een invalidenlift die ervoor zorgen dat iedereen veilig in en uit het water kan komen.

Sporthal
De grote sporthal kan worden gesplitst in drie zalen. De sporthal heeft maar liefst negen badmintonvelden, drie basketbalvelden, één handbalveld inclusief drie minivelden, drie volleybalvelden met belijning voor de C-jeugd en één OMS-veld voor zaalvoetbal, korfbal en zaalhockey. De sporthal is ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen en kan dus ook worden gehuurd. 

De tribune vind je op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap in de hal. In totaal zijn er per zaal 50 tribuneplaatsen beschikbaar. Wanneer de hele sporthal gebruikt wordt zijn er maar liefst 150 tribuneplaatsen. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Wij denken graag met je mee! Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.
 

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine; robuust maar warm aangekleed! Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad.

Toegankelijkheid mindervaliden
Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. Heeft u een vraag, of hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving
  • Gratis parkeren
Zwembad huren

Zwembad huren

Geïnteresseerd in het huren van ons zwembad? Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

Contact

Zwembad Den Donk

Sportlaan 12, 5062 JK Oisterwijk

Open in Google maps

Telefoonnummer 013-5210506
E-mailadres [email protected]

Openingstijden locatie

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag t/m zondag 08:00 - 15:00