Fysiotherapie

In het kort

  • Specialist in Sneek
  • Ruime openingstijden
  • Persoonlijk aandacht

DAADKRACHT fysiotherapie Sneek

DAADKRACHT fysiotherapie zet de persoonlijke doelen en hulpvraag van de cliënt centraal. Hierbij wordt er gekeken naar de mens en sporter als geheel en stelt de therapeut, op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en ervaringen, het best mogelijke behandelplan samen.

De praktijk van DAADKRACHT fysiotherapie is gelegen binnen de muren van de Optisport Health Club. Je kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, dry- needling, sportfysiotherapie en revalidatie. We stellen vast waardoor de problemen zijn ontstaan en verbeteren/herstellen de balans tussen lichamelijke belasting en belastbaarheid. Dit omvat een combinatie van factoren zoals verbeteren van de werkhouding, fysieke conditionering en bevorderen van de beweeglijkheid van de gewrichten.

Herstel je balans tussen belasting en belastbaarheid

Plan direct een afspraak in bij DAADKRACHT fysiotherapie in Sneek of loop binnen tijdens ons gratis spreekuur. Wij beoordelen graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen en welke vorm van fysiotherapie een goede oplossing is voor je klachten.

DAADKRACHT Fysiotherapie Sneek