Het Leefstijlplan

In het kort

  • Behaal je doelen
  • 1-op-1 begeleiding

Gegarandeerd afvallen onder begeleiding van professionals

Wil jij graag afvallen maar weet je niet zo goed hoe? Heb jij al eerder pogingen gedaan om af te vallen maar zonder succes, of viel je terug? Doe dan mee met het Optisport Leefstijlplan! In samenwerking met voedingsdeskundige Liesbeth Scheepsma zorgen wij er samen voor dat jij je doel gaat behalen.

Stel jouw doel samen op met onze professionals

Hoe ziet het traject eruit?
Je gaat 13 weken trainen onder begeleiding van een leefstijlcoach, fitness instructeur en een voedingsdeskundige. Gedurende deze 13 weken ga je 3 keer per week sporten bij OHC Sneek (2x fitness en 1x groepsles per week). Je hebt in totaal 3 keer een afspraak met Liesbeth. Met behulp van haar slimme app krijg je inzicht in je voeding en ontvang je op jouw doel afgestemde recepten. Aan de hand van een intake bij zowel de leefstijlcoach, fitness instructeur als bij de voedingsdeskundige stellen wij gezamenlijk een doel op wat je binnen 13 weken gegarandeerd gaat behalen.

Wat als ik mijn doel niet haal?
Wij zijn zo overtuigd van onze aanpak dat wij een garantie stellen. Voldoe jij aan alle voorwaarden maar haal jij je doel niet? Dan mag je gratis doortrainen tot je je doel hebt behaald!

De kosten voor deelname aan dit programma bedragen € 299,-

Geïnteresseerd? Laat je contactgegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Vrouw doet oefening met gewichten onder toezicht van instructeur Drie vrouwen balanceren met één arm op een medicine bal