Leefstijlplan Health Club Warnsveld, Warnsveld

In het kort

  • Behaal je doelen
  • 1-op-1 begeleiding

Gegarandeerd afvallen onder begeleiding van professionals

Wil jij graag afvallen maar weet je niet zo goed hoe? Heb jij al eerder pogingen gedaan om af te vallen maar zonder succes, of viel je terug? Doe dan mee met het Optisport Leefstijlplan!

In samenwerking met Merlijne Opstal van Feeling Fitt zorgen wij ervoor dat jij je doel gaat behalen.

Stel jouw doel samen op met onze professionals

Hoe ziet het traject eruit?
Je gaat 13 weken trainen onder begeleiding van een fitness instructeur + voedingsdeskundige. Gedurende deze 13 weken ga je 3 keer per week sporten bij OHC Warnsveld (2x fitness en 1x groepsles per week). Je houdt wekelijks je voeding bij in een voedingsdagboek en je hebt in totaal 3 keer een afspraak met Merlijne. Aan de hand van een intake bij zowel de fitness instructeur als bij de voedingsdeskundige stellen wij gezamenlijk een doel op wat je binnen 13 weken gegarandeerd gaat behalen.

Wat als ik mijn doel niet haal?
Wij zijn zo overtuigd van onze aanpak dat wij een garantie stellen. Voldoe jij aan alle voorwaarden maar haal jij je doel niet? Dan mag je gratis doortrainen tot je je doel hebt behaald!

De kosten voor deelname aan dit programma bedragen € 249,-

Geïnteresseerd? Laat je contactgegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Warnsveld Leefstijlplan. Vrouw is aan het sporten met plezier en bereikt haar doelen met haar persoonlijke plan onder begeleiding van een instructeur. Warnsveld Leefstijlplan. Groep is aan het sporten met plezier en bereikt haar doelen met haar persoonlijke plan onder begeleiding van een instructeur.
Kies hier het abonnement dat bij jou past

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Bekijk hier onze abonnementen

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.
Mijn pas aanvragen

Contact

Health Club Warnsveld

Bussenweide 2, 7231 NE Warnsveld

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0575-575850
E-mailadres [email protected]