Milon Cirkel

In het kort

  • 35 min.

Train jezelf in 35 minuten fit!

De Milon Cirkel is een afwisselend circuit op een cirkel van 12 volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Het bijzondere van deze toestellen is, dat we het gewicht op de heen- en terug beweging afzonderlijk van elkaar in kunnen stellen. ’Excentrisch’ zwaarder dan ‘concentrisch’. Hierdoor train je efficiënter.

Ik train mijn hele lichaam in 35 minuten! 

Met slechts 2 x per 10 dagen 35 minuten trainen op de Milon Cirkel krijg je je spiermassa, je kracht en je conditie weer terug! In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Hierdoor hoef je nooit meer te wachten voor het volgende toestel. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart; je hoeft niets meer in te stellen, direct aan de slag. Je legt 2 rondjes af van 17,5 minuten en na 35 minuten is je training klaar! Je kunt de hele dag op elk gewenst tijdstip starten met je training.

Groep mensen doen oefeningen bij een Optisport locatie om fit te blijven. Verschillende apparaten in de sportschool van Optisport voor verschillende soorten oefeningen.