Milon Cirkel
Health Club Dalfsen, Dalfsen

In het kort

  • 35 min.

Train jezelf in 35 minuten fit!

De Milon Cirkel is een afwisselend circuit op een cirkel van 12 volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Het bijzondere van deze toestellen is, dat we het gewicht op de heen- en terug beweging afzonderlijk van elkaar in kunnen stellen. ’Excentrisch’ zwaarder dan ‘concentrisch’. Hierdoor train je efficiënter.

Ik train mijn hele lichaam in 35 minuten! 

Met slechts 2 x per 10 dagen 35 minuten trainen op de Milon Cirkel krijg je je spiermassa, je kracht en je conditie weer terug! In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Hierdoor hoef je nooit meer te wachten voor het volgende toestel. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart; je hoeft niets meer in te stellen, direct aan de slag. Je legt 2 rondjes af van 17,5 minuten en na 35 minuten is je training klaar! Je kunt de hele dag op elk gewenst tijdstip starten met je training.

Groep mensen doen oefeningen bij een Optisport locatie om fit te blijven. Verschillende apparaten in de sportschool van Optisport voor verschillende soorten oefeningen.
Optisport Health Club Dalfsen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Abonnementen & Prijzen

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.
Mijn pas aanvragen

Contact

Health Club Dalfsen

Haersolteweg 23, 7722 SE Dalfsen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0529-434447
E-mailadres [email protected]

Openingstijden Receptie Fitness

Maandag t/m vrijdag 8:30 - 22:00 uur
Zaterdag en zondag 8:30 - 13:30 uur