Pannenkoe kinderfeestje
Zwembad Poelmeer, Oegstgeest

In het kort

  • Pannenkoeken bakken
  • Zwemmen en glijbaan
  • Gereserveerde tafel

Vier je kinderfeestje bij Pannenkoe én Optisport!

Het Pannenkoe Combi Arrangement

Hoe leuk als je samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes bij Pannenkoe je eigen pannenkoek mag bakken en ook lekker een plons kan nemen in het zwembad bij jullie in de buurt! 

Op de Pannenkoe locatie ontvangen de kinderen een glas frisdrank, ranja of Caprisonne bij binnenkomst + een eigen echte koksmuts. De kinderen gaan vervolgens zelf hun eigen pannenkoek bakken bij ons in de keuken (i.v.m. drukte in de keuken uiterlijk tot 16:30).
 

Op tafel komen allerlei snoepjes, smarties, spekkies, jam en nog veel meer zoetigheid te staan waarmee de kinderen hun eigen pannenkoek kunnen versieren. De kinderen krijgen na afloop allemaal een Doekoe© en een ijsje (2 bollen vanille-ijs/schatkistje).
 

* met een Doekoe© kunnen de kinderen een verrassing uit onze grijpautomaat grijpen

Bij de Optisport locatie heb je een gereserveerde tafel, onbeperkt ranja, een zakje chips en de jarige krijgt een cadeautje! 

Geruime tijd vrijzwemmen en de glijbaan is ook te gebruiken. Materialen in het water voor extra speelplezier en er is altijd professioneel toezicht aanwezig.

Reserveren kan telefonisch of per mail naar desbetreffende locatie, dit hoeft maar op één locatie. U krijgt dan een vrijkaartje mee voor ofwel het zwembad ofwel Pannenkoe. Wij zorgen dat de reservering doorgegeven wordt aan Pannenkoe. Het is ook mogelijk om op de website het formulier in te vullen.

Vier je kinderfeestje met Pannenkoe én Optisport! Pannenkoe feestje bij Optisport!

Rooster & openingstijden

Contact

Zwembad Poelmeer

Langevoort 273, 2343 CE Oegstgeest

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 071-5154737
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Maandag 08:30 – 20:45
Dinsdag 07:00 – 22:00
Woensdag 08:30 – 22:00
Donderdag 07:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 15:00
Zondag 10:00 – 16:00