Schaatsles

In het kort

  • Op elk niveau
  • Voor elke leeftijd
  • Divers aanbod

Diverse cursussen in een voor jouw passende groep

Met een schaatscursus heb je wekelijks op een vast tijdstip les hebt in een voor jouw passende groep. Kijk verder op de site van Duosport om een indruk te krijgen van alle lessen die we aanbieden voor particulieren, scholen en bedrijven. Je kunt online inschrijven via www.duosport.nl en zien of er nog plaats is op het door jouw gewenste tijdstip. De lessen zijn op verschillende niveaus.

Groepsles Schaatsles

Voor particulieren, scholen en bedrijven

Particulier
Voor schaatsles voor volwassen en voor kinderen kun je terecht bij onze partner Duosport. 
Je kunt kiezen uit intensieve cursus in de vakanties, korte cursussen vanaf 9 weken, schaatslessen voor een heel seizoen en privélessen. Je kunt online inschrijven via www.duosport.nl en zien of er nog plaats is op het door jouw gewenste tijdstip.

Scholen
Wil je met de school of klas komen schaatsen? Wil je schaatsles in een pakketvorm van 3 opeenvolgende lessen of lekker vrijschaatsen? Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk op www.duosport.nl voor meer informatie. 

Bedrijven
Bedrijven kunnen ook schaatslessen voor de personeelsleden boeken om de conditie van de werknemers op pijl te houden. Gezonde werknemers is een must voor elke ondernemer. Tevens is samen schaatsen goed voor de teambuilding. 

Voor meer informatie over de diverse cursussen zie www.duosport.nl

Heb je nog vragen of wil je specifieke informatie over privélessen, kinderfeestjes of bedrijfsactiviteiten dan kun je Duosport altijd mailen op: info@duosport.nl of tussen 10:00 en 14:00 bellen op 0900-Duosport (386 77 67).


 

Schaatsles

  • Op elk niveau, voor alle leeftijden
  • Voor jouw passende groep
  • Diversiteit van het aanbod

Kies een locatie

Kies een Optisport locatie en bekijk de daarbij behorende prijzen en beschikbaarheid.