Schoolschaatsen

In het kort

  • Fun
  • Uitdagend
  • Groepsactiviteit

Kom gezellig met je klas of school schaatsen!

Op 23 september 2022 is de start van het nieuwe schaatsseizoen 2022-2023. Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook komend seizoen weer veel mogelijkheden om te schaatsen. Dit aanbod is speciaal samengesteld voor scholen, de kinderopvang en de buitenschoolse opvang. Lijkt het u leuk om met de leerlingen te schaatsen op het ijs waar ook Europees Kampioenen Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt hebben gestaan?

Op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur kunt u met uw school, klas of groep op onze ijsbaan terecht. Op deze dagen kunt u, afhankelijk van de groepsgrootte en de beschikbaarheid, terecht op onze ijsbanen.

Entree scholen

Entree: € 4,85 per leerling

* Begeleiders mogen kosteloos de ijshal betreden.

Schaatshuur (optioneel)

IJshockey-, kunstschaatsen of noren: € 4,25 per paar

Clinics op het ijs (optioneel)

Onze professionele instructeurs verzorgen ijshockeyclinics voor ieder schaatsniveau. De clinics zijn te reserveren als eenmalige activiteit (kennismaking met de ijssport) of als trainingsprogramma van meerdere weken.

Het is ook mogelijk om een schaatsles te volgen bij een instructeur van Duosport. De clinics zijn ook te reserveren als eenmalige activiteit (kennismaking met de ijssport) of als trainingsprogramma van meerdere weken.

De kosten voor de clinic van 60 minuten bedragen € 69,35 (exclusief entree ijsbaan en schaatshuur). Materiaalhuur kost € 3,00 per persoon (stick, puck en helm).

Schoolarrangement horeca (optioneel)

Voor het schoolschaatsen hebben wij een leuk arrangement opgesteld om gezellig met de hele klas te eten en drinken in onze ijsbar. Erg leuk als lunch of als afsluiting van een schaatsdag!

- Patat met mayo/curry/ketchup

- Kroket, frikandel of kaassoufflé

- 1 flesje frisdrank

De kosten voor dit arrangement bedragen € 10,00 per persoon (exclusief schaatshuur).

 

Voor meer informatie over schoolschaatsen kunt u per mail contact opnemen via sportboulevard-teamleiderijsbaan@optisport.nl óf telefonisch via 078-7111600.

Gezellig schaatsen met klasgenoten Lekker lunchen met klasgenoten