Sporthal De Ackers

In het kort

  • Basketbal
  • Volleybal
  • Zelfverdediging

De Ackers

Optisport Sporthal de Ackers is een bruisend sportcentrum, gelegen aan de rand van Bergschenhoek. Onze sporthal beschikt over de uitrusting voor basisscholen, zodat scholen uit de omgeving bij ons kunnen komen gymmen. Ook hebben we een Dojo danszaal. Na het sporten kan je even bijkomen in onze gezellige horeca. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Grote sporthal
De grote sportzaal is 42 x 24 meter en is 8 meter hoog. De zaal kan in drieën gedeeld worden met witte scheidingswanden. De gymvloer is van kunststof, dat maakt het comfortabel om veel binnensporten te beoefenen. De sportzaal is voorzien van de volledige uitrusting die nodig is voor de gymlessen in het basisonderwijs. Als je de sportzaal huurt, mag je hier natuurlijk ook gebruik van maken! Verder is deze zaal heel geschikt voor de volgende binnensporten: badminton, basketbal, handbal, korfbal, zaalhockey, zaalvoetbal en zelfverdediging. Daar zit toch voor iedereen wel een leuke sport bij?!

Danszaal (Dojo Zaal)
Naast de grote sportzaal hebben we ook nog een danszaal, ook wel de Dojozaal genoemd. Deze is 12 x 12 meter en 3.5 meter hoog. De zaal heeft een spiegelwand en er zijn ook matten beschikbaar. Hier kun je perfect de volgende sporten beoefenen: ballet, moderne dans, Pilates, yoga, zelfverdedigingssporten.

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

Horeca
Van sporten krijg je dorst en lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! In onze kleine horeca staan we voor je klaar met wat lekkers en wat drinken.

Dans in zaal Volleybalteam