Sporthal De Anjerdreef

In het kort

  • Basketbal
  • Volleybal
  • Zelfverdediging

De Anjerdreef - Berkel en Rodenrijs

Optisport Sportzaal de Anjerdreef is een fijne gymzaal in in Berkel en Rodenrijs. De zaal kan door middel van een scheidingswand in twee gelijke delen worden verdeeld. Iedereen kan lekker bij ons komen sporten. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Gymzaal
De grote gymzaal is 28 x 22 meter en is 8 meter hoog. De zaal kan in twee delen gesplitst worden met een witte scheidingswand. De sportzaal is voorzien van de volledige uitrusting die nodig is voor de gymlessen in het basisonderwijs. Als je de sportzaal huurt, mag je hier natuurlijk ook gebruik van maken!

Verder is deze zaal heel geschikt voor de volgende binnensporten: badminton, basketbal, korfbal (training), volleybal, turnen en zelfverdedigingssport. Daar zit toch voor iedereen wel een leuke sport bij?!

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.
 

Zelfverdediging bij Lansingerland Anjerdreef Basketbal