Sporthal Het Berghonk

In het kort

  • Basketbal
  • Zaalvoetbal
  • Dans

Het Berghonk

Optisport Sporthal Het Berghonk is een bruisende sportlocatie nabij het centrum van Bergschenhoek. Je kunt bij ons vanalles doen! Zo vind je bij ons een fantastische gymzaal, een aparte danszaal, twee kegelbanen en vier schietbanen. Wij brengen iedereen in beweging. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Gymzaal
Onze grote gymzaal bestaat uit één ruimte en is 28 x 16 meter. De ruimte is 7 meter hoog. De gymvloer is van kunststof en daarmee heel geschikt voor verschillende leuke binnensporten. Denk bijvoorbeeld aan basketbal, verschillende danssporten, volleybal, zaalvoetbal en zelfverdedigingssporten. Wie bieden voor ieder wat wils!

Danszaal (Richter Zaal)
Naast de grote gymzaal, kun je bij ons ook sporten in de Richter Zaal. Dit is een ruimte die speciaal is ingericht voor danssport. De ruimt is 12 x 6.5 meter en ongeveer 3 meter hoog. Er is een grote spiegelwand aanwezig. De vloer is van hout. Deze ruimte is perfect geschikt voor sporten als ballet, dans, Pilates, yoga en zelfverdedigingssporten.

Naast sportzalen vind je in Het Berghonk ook twee kegelbanen en vier schietbanen.
 

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.
 

Basketbal Volleybal