Sporthal Lijsterlaan
Sporthallen Lansingerland, Bergschenhoek

In het kort

  • Dans
  • Volleybal
  • Zaalvoetbal

Lijsterlaan - Bleiswijk

Optisport Gymzaal De Lijsterlaan is een fijne sportzaal in Bleiswijk. Deze gymzaal heeft een houten vloer, en is hiermee ideaal voor dans en ballet.

Gymzaal
De gymzaal heeft een mooie maat: 28 x 16 meter. De hoogte is maar liefst 8.5 meter. Voor het geven van gymlessen op de basisschool is De Lijsterlaan heel geschikt. De zaal beschikt over de hele inventaris die benodigd is voor het geven van bewegingsonderwijs. Maar ook voor het beoefenen van andere binnensporten kun je prima terecht in De Lijsterlaan. Denk bijvoorbeeld aan badminton, ballet, basketbal, dans, korfbal, pilates, tafeltennis, volleybal, yoga en diverse zelfverdedigingssporten. Vanwege de fijne houten vloer is deze zaal populair bij dansers.

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.
 

Volleybal Yoga indoor

Rooster & openingstijden

Contact

Sporthallen Lansingerland

De Zijde 1, 2662 EB Bergschenhoek

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 010-3173330
E-mailadres [email protected]