Sporthal Rijneveen

In het kort

  • Basketbal
  • Zelfverdediging
  • Volleybal

Sporthal Rijneveen

Optisport Sportzaal Rijneveen is een fijne sportlocatie aan de rand van Bleiswijk. Bij ons vind je een grote sporthal en een danszaal/ Dojo zaal. Iedereen kan lekker bij ons komen sporten. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Grote sporthal
Onze grote sporthal is 35 x 24 meter en 8 meter hoog. De zaal kan in drie delen worden gesplitst met witte scheidingswanden. Dankzij de comfortabele kunststoffen gymvloer is deze zaal perfect geschikt voor een groot aantal sporten, zoals: badminton, basketbal, handbal, korfbal, volleybal, zaalhockey, zaalvoetbal en verdedigingssporten. Daar zit voor jou toch ook zeker wel wat tussen?!

Dans/Dojozaal
Naast de grote sporthal hebben we ook een kleinere zaal, de Dans/ Dojozaal. Deze ruimte is 12 x 12 meter en heeft een hoogte van 3.5 meter. Aan een zijde vind je een grote spiegelwand. De vloer is zwevend, en hiermee geschikt voor verschillende dansvormen. Er zijn matten beschikbaar. Sporten die in deze zaal veel beoefend worden zijn onder meer ballet, moderne dans, pilates, yoga en diverse zelfverdedigingssporten.

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

 

Indoor Judo Zaalvoetbal