Sporthal Sportpalet

In het kort

  • Basketbal
  • Zelfverdediging
  • Zaalvoetbal

Sportpalet - Bleiswijk

Optisport Sportzaal Het Sportpalet is een fijne gymzaal in Bleiswijk. Bij ons kun je allerlei sporten beoefenen. Wij willen iedereen in beweging brengen, wanneer mogen we jou verwelkomen?

Gymzaal
Onze fijne gymzaal is helemaal klaar voor de start! De zaal is 24 x 17 meter. De hoogte is ongeveer 7 meter. De gymzaal heeft een houten vloer en is geschikt voor verschillende leuke binnensporten. De inventaris is geheel uitgerust voor het geven van gymles op de basisscholen. In Het Sportpalet wordt ook veel gesport door verenigingen. Sporten die je bij ons kunt doen, zijn: volleybal, ballet, badminton, basketbal, dans, handbal, korfbal, pilates, yoga, zaalvoetbal en zelfverdedigingssporten. Daar zit toch voor jou ook wel wat tussen?!

Verhuur
Onze sportzalen zijn te huur. Voor sportieve vriendenclubs, verenigen en senioren bijvoorbeeld. Maar ook kinderfeestjes kun je bij ons prima vieren. Lekker spelen, rennen en spelletjes doen: succes verzekerd! Neem gerust contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

 

Volleybal winnend punt geslagen Basketbal