Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Sporten voor toffe prijzen! Doe mee aan de December Challenge!
Doe mee aan de December Challenge!

Sporten voor toffe prijzen!

Vanaf 1 december kun je meedoen aan de December Challenge in onze Health Club. Haal je spaarkaart bij de receptie en ontvang vervolgens bij elk bezoek een sticker. Hoe vaker jij in december komt sporten hoe meer prijzen jij wint. Krijg jij je spaarkaart vol? Dan behaal jij de challenge en maak je kans op de hoofdprijs.

MEER INFO

Aanbod & prijzen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!

Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Jeugdfitness

Maak onder leiding van gediplomeerde instructeurs kennis met fitness!

Afbeelding Jeugdfitness

Club Yoga

Zoek naar de goede balans tussen ontspanning en inspanning

Afbeelding Club Yoga

Club Power

Perfecte workout om je hele lichaam te trainen!

Afbeelding Club Power

Fifty Fit

Een speciale groepsles afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden!

Afbeelding Fifty Fit

HIIT

Ben jij al bekend met fitness en wil je meer? Doe dan mee aan een HIIT groepsles!

Afbeelding HIIT

Pilates

Krijg meer controle over je lichaam

Afbeelding Pilates

Zumba

Dans op de leukste dansstijlen en verbeter tegelijkertijd je conditie!

Afbeelding Zumba tip!

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!

Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Over de locatie

Bijlmer Sportcentrum is een multifunctioneel sportcomplex gelegen in het ArenaPoort-gebied in Amsterdam Zuidoost. Het moderne en veelzijdige complex biedt onderdak aan moderne fitnessfaciliteiten, een ruime sporthal, een divers zwembad en een gezellige horeca. We staan graag voor je klaar om je te ondersteunen bij recreatieve, sportieve en/of zakelijke activiteiten!

Zwembad

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x16 meter en telt zes banen. Met een gemiddelde watertemperatuur van 28°C is het een fijn bad om o.a. banen te trekken en te werken aan je conditie. Er is daarnaast een doelgroepenbad aanwezig van 10x17 meter waar wekelijks uiteenlopende aquagroepslessen plaatsvinden. De temperatuur van dit bad is ongeveer 31°C.

Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met een afmeting van 5x5 meter. Hier kunnen zij veilig en verantwoord spetteren en spelen. De aanwezige kreek heeft een afmeting van 20x10 meter. Zowel het peuterbadje als de kreek hebben een standaard watertemperatuur van 31°C.

De glijbaan, het peuterbadje en diverse speelelementen bieden ontspanning en plezier voor kinderen in uiteenlopende leeftijdscategorieën. Het is daarnaast mogelijk om heerlijk tot rust te komen in de whirlpool en het stoombad. 

Sporthal

In het sportcentrum is een ruime sporthal aanwezig met een afmeting van 48x28 meter. De hal kan worden ingedeeld in één voetbalveld, één handbalveld, één hockeyveld, één basketbalveld voor wedstrijden, drie basketbalvelden voor trainingen, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Voor aanwezig publiek is er een tribune aanwezig.

Fitness

Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je om je doelstelling te behalen. Ook worden er bij Optisport Health Club verschillende uitdagende groepslessen gegeven. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven!

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Fitness (cardio en kracht)
 • Groepslessen
 • Zwembad (inclusief groepslessen)
 • Sportdrank
 • Gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s
Horeca

Vanuit onze ruim opgezette, gezellige horeca heb je zicht op zowel het zwembad als de sporthal. Het is een heerlijke plek om voor, tijdens of na het sporten te relaxen. We staan graag voor je klaar met koffie en thee, sportdrankjes en vers belegde broodjes.

Verhuurmogelijkheden

Er zijn diverse verhuurmogelijkheden met betrekking tot het zwembad en de sporthal. Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld het organiseren van sportwedstrijden? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. 

Parkeren en bereikbaarheid Bijlmer Sportcentrum

Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer of auto.
Bij de ingang van het Bijlmer Sportcentrum hebben we een ruime fietsenstalling. Kom je met het openbaar vervoer? Het Bijlmer Sportcentrum bevindt zich op loopafstand van metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer Arena. Nog dichterbij ligt busstation Anton de Komplein.

Wanneer je met de auto komt bereik je ons ons eenvoudig via de A9 en A10. Direct bij het Bijlmer Sportcentrum zijn de parkeermogelijkheden beperkt. We adviseren je te parkeren bij P23, P24 of P26.

 • 25 meterbad met zes banen
 • Glijbaan
 • Whirlpool en stoombad
 • Ruime sporthal
 • Optisport Health Club
 • Sfeervolle horeca
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Bijlmer Sportcentrum

Anton de Komplein 157, 1102 DR Amsterdam

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 020-6973220

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport