Update maatregelen vanaf 28 november 2021

Maatregelen vanaf 28 november Bijlmer Sportcentrum

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie omtrent het coronavirus, zullen de komende periode wederom extra maatregelen van kracht zijn. Eén van deze maatregelen zal ook invloed hebben op onze accommodatie. Doormiddel van dit bericht informeren wij jullie graag over de huidige stand van zaken en de geldende maatregelen.

 

Belangrijke maatregelen

  • Vanaf 6 november is het coronatoegangsbewijs verplicht bij georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar. Dit geldt voor sporters in alle binnenruimtes, inclusief sportkantines.
  • Iedereen, ouder dan 18 jaar, die een bezoek brengt aan het Bijlmer Sportcentrum moet bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt dus zowel voor het zwembad (ook bij zwemlessen), de Health Club, de sporthal als de horeca.
  • Met een geldig coronatoegangsbewijs kunt u tijdens de zwemlessen gewoon, in de horeca, blijven kijken naar de zwemlessen.
  • Onze accommodatie sluit om 17:00 uur.
  • Het dragen van een mondkapje is, vanaf 13 jaar, verplicht in alle publieke binnenruimtes, dit geldt niet op het moment dat je aan het zwemmen/sporten bent of wanneer je op een vaste zitplaats in de horeca plaatsneemt. 
  • Iedereen dient 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren, dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden.

 

Wij begrijpen dat de maatregelen het niet makkelijker of leuker maken. We willen je erop attenderen dat wij helaas geen invloed hebben op het beleid van de overheid. We zijn erg blij dat we jou mogen blijven ontvangen en doen onze uiterste best op iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

>> Klik hier voor de veelgestelde vragen coronamaatregelen vanaf 28 november

 

Met sportieve groet,

Team Bijlmer Sportcentrum