Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Over de locatie

Wil je zomers heerlijk genieten met het gezin van een dagje zwemplezier? Kom dan naar Openluchtzwembad Het Blauwe Meer in Dinxperlo. Wij beschikken over een chloorbad, een groot meer met steiger en duikplank en een apart peuterbad. Je geniet daarnaast heerlijk van de zon op ons strand en de ligweide. 
 

Zwembad
Bij Het Blauwe meer beschikken we over een chloorbad en een groot meer. Het chloorbad heeft een oplopende waterdiepte van 0.80 meter tot 1.40 meter. Je kunt ook verkoeling zoeken in het grote meer waar natuurwater opgewarmd wordt door de zon. Bij het meer vind je een steiger en een duikplank. 

Voor de kleine zwemmers hebben wij een apart peuterbad met een waterpaddenstoel, zodat ook zij heerlijk kunnen spetteren in de zon. 

Ligweide en zandstrand
Je kunt bij ons heerlijk genieten van het zonnetje op het uitgestrekte zandstrand of op onze grote ligweide. Bij de ligweide vind je tevens een beachvolleybalveld. 

Horeca
In onze gezellig horeca kan je voor, tijdens of na het zwemmen terecht voor een ijskoud drankje of koffie en een heerlijke versnapering.
 

  • Chloorbad
  • Groot meer met duikplank
  • Zandstrand en ligweide
  • Beachvolleybalveld
  • Apart peuterbad
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Goed bereikbaar met fiets
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Het Blauwe Meer

De Kolk 3, 7091 JJ Dinxperlo

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-651555

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport