Vakantiebooster in de meivakantie

Doe mee met onze boosterlessen!

Booster zwemmen in de meivakantie bij Bronbad de Lockhorst.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water. Daarom zullen we ook in deze meivakantie boosterlessen aanbieden.  Doelstelling van de boosterlessen is om in één week zoveel mogelijk vorderingen te maken. In één week zullen de kinderen 5 dagen zwemmen in een zwemles van 1.5 uur. Dit gaat gebeuren op de volgende dagen en lestijden;

De boostercursus zal plaats vinden 29 april t/m 3 mei.

Maandag van 13.45 - 15.15 uur.

Dinsdag van 13.45 - 15.15 uur.

Woensdag van 10.45 - 12.15 uur.

Donderdag 13.45 - 15.15 uur.

Vrijdag 12.45 - 14.15 uur.

De leerlingen krijgen zoveel mogelijk van dezelfde lesgever les(uitgezonderd ziekte en/of onverwachts verlof). De cursus zal plaatsvinden in het wedstrijdbad, alleen op de woensdag in het doelgroepenbad.  Doordat de leerlingen 1.5 uur per lesdag aan het zwemmen zijn is er tijdens de les veel tijd om hen de vaardigheden onder de knie te laten krijgen. Bij de eerste boosterles wordt er een rapport ingevuld met het zwemniveau bij aanvang van de les. Na vijf dagen intensief zwemmen wordt dit rapport nogmaals ingevuld en zullen de niveauverschillen goed zichtbaar zijn.

De kosten voor deze cursus bedragen € 136,00. Het bedrag moet van te voren betaald worden bij de receptie. Zonder betaling kan er geen plekje gereserveerd worden!

 

Haal je zwemdiploma in de meivakantie.
Wanneer het startniveau hoog genoeg is aan het begin van de cursus zou het zomaar kunnen zijn dat er kinderen zijn die aan het einde van de boosterweek het diploma kunnen zwemmen. Dit zal dan ook plaatsvinden op de laatste dag van de boosterlessen. Let op mocht je kindje afzwemmen zullen er nog wel diplomakosten betaald moeten worden. 

Opgeven kan vanaf 12 april vanaf 09.00 uur! Let op vol = vol.

Contact

Bronbad De Lockhorst

Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-412518
E-mailadres [email protected]