Met haar armen omhoog en juichend van de pret glijdt een meisje van de glijbaan af in een van de buitenbaden van Optisport.

Buitenbad De Bosselaar

Zevenbergen
Geopend van 1 mei t/m 31 augustus. Voorverkoop (online) abonnementen start op 1 april. Gereduceerde prijs alleen t/m 12 mei! Voorverkoop aan de kassa: tijdens openingstijden tussen 1 en 12 mei.
Buitenbad abonnement met korting
Geldig tot 12 mei 2024

Koop jouw buitenbad abonnement nu extra voordelig!

Een zomer lang onbeperkt zwemmen en genieten? Dat kan! Koop jouw buitenbad abonnement direct online en ontvang 10% korting. Zo zwem jij de hele zomer al vanaf 59,40 i.p.v. 66,-. Gebruik de kortingscode: ZOMER2024

Koop hier je abonnement

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter. Aansluitend aan het wedstrijdbad vind je de duikkuil met een hoge en lage duikplank. De beste plek voor een bommetje in heel Noord-Brabant!

Het recreatiebad is lekker groot, 25x40 meter. Het is verdeeld over twee zwembassins. De diepte van het recreatiebad is oplopend van 0,20 tot 1,20 meter. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen zich lekker uitleven in het peuterbad. Dit is voor de veiligheid van de kleintjes goed afgebakend. In de zomermaanden is de temperatuur van het water ongeveer 22°C. Lekker verfrissend dus.
 

Ligweide
Bij de ruime ligweide van ongeveer drie voetbalvelden groot kun je heerlijk zonnen en relaxen. Sportievelingen kunnen een potje voetballen, volleyballen of badmintonnen. Kinderen kunnen klimmen en klauteren bij de diverse speeltoestellen. Je merkt het meteen als je je handdoekje neerlegt: dit voelt als vakantie!

Horeca
De horecagelegenheid beschikt over een pleintje met horeca, inclusief een terras. Hier kun je onder het genot van een verfrissende drankje genieten van de zon. Als je liever in de schaduw zit, kun je gebruik maken van de parasols. We staan graag voor je klaar met o.a. koffie, ijs en andere lekkernijen. Want zwemmen maakt hongerig…

Natuurijsbaan
Ook in de winter kun je bij ons terecht. Dat wil zeggen, als het vriest… De Bosselaar beschikt namelijk over een geweldige natuurijsbaan met een wedstrijdbaan van minimaal 400 meter. De totale ijsoppervlakte is iets groter. Zodra er zeven centimeter natuurijs ligt, gaat de baan open voor bezoekers. It giet oan!

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je groepslessen volgen of buitenzwemmen:
'- Zwembad de Niervaert (Ook zwemles)
'- Openluchtzwembad het Buitendiep

  • Gelegen in het groen
  • Ruime en zonnige ligweide
  • Dagje uit met het hele gezin
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenbad De Bosselaar

Vaandelweg 1, 4761 BC Zevenbergen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-324032
E-mailadres [email protected]