Met haar armen omhoog en juichend van de pret glijdt een meisje van de glijbaan af in een van de buitenbaden van Optisport.

Buitenbad Het Blauwe Meer

Dinxperlo
Buitenbad abonnement met korting
Geldig tot 30 april 2024

Koop jouw buitenbad abonnement nu extra voordelig!

Een zomer lang onbeperkt zwemmen en genieten? Dat kan! Koop jouw buitenbad abonnement direct online en ontvang 10% korting. Zo zwem jij de hele zomer al vanaf 51,30 i.p.v. 57,-. Gebruik de kortingscode: ZOMER2024

Koop hier je abonnement

Activiteiten

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Rooster & openingstijden

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
Bij Het Blauwe meer vind je een zwembad en een groot meer (natuurwater). Het zwembad heeft een oplopende waterdiepte van 0,80 meter tot 1,40 meter. In het zwembad hoef je niet bang te zijn voor vissen en andere waterdiertjes, maak hier met een gerust hart een plons. Natuurlijk kun je ook verkoeling zoeken in het grote meer. Hier kun je een flink stuk zwemmen om je conditie op peil te houden. Het natuurwater is van uitstekende kwaliteit en wordt opgewarmd door de zon. Bij het meer vind je ook een steiger en een duikplank. Wie maakt hier het meest indrukwekkende bommetje?!

Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Voor hen is er een apart peuterbad met een waterpaddenstoel, zodat ook zij heerlijk kunnen spetteren in de zon.

Ligweide en zandstrand
Je merkt het meteen als je hier je handdoekje neerlegt… dit voelt als vakantie! Je kunt bij ons heerlijk genieten van het zonnetje op het uitgestrekte zandstrand of op onze grote ligweide. Bij de ligweide vind je tevens een beachvolleybalveld, voor als zwemmen nog niet sportief genoeg voor je is.

Horeca
Van zwemmen en spelen word je hongerig; daar weten wij wel raad mee! In onze gezellig horeca staan we graag voor je klaar met allerlei lekkers. Voor, tijdens of na het zwemmen kun je bij ons terecht voor een ijskoud drankje of koffie met een heerlijke versnapering.

  • Groot meer met duikplank
  • Zandstrand en ligweide
  • Beachvolleybalveld
  • Apart peuterbad
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenbad Het Blauwe Meer

De Kolk 3, 7091 JJ Dinxperlo

Open in Google maps

Telefoonnummer 315651555
E-mailadres [email protected]