Optisport Zwembad Het Buitendiep Moerdijk

Buitenbad Het Buitendiep

Willemstad

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Buitenzwembad Het Buitendiep is een perfecte locatie om te genieten, zowel voor jong en als voor oud. Het is een gemoedelijk zwembad wat zorgt voor een prettige en veilige sfeer.
Kom lekker vertoeven in de verwarmde zwembaden.


 

Het zwembad heeft een grote ligweide verdeeld over het gehele terrein, wil je dichtbij het water liggen of juist wat verder weg? Dit is beiden mogelijk! ‘
Op het terrein is er een beachvolleybalveld waar je een sportief wedstrijdje op kan doen of als kind lekker in kan ravotten.

In 2019 is er een nieuwe airtrampoline aangelegd! Wil jij helemaal uit je bol en al je energie kwijt? Maak dan zeker een aantal toffe sprongen op de trampoline, we weten zeker dat jij dit heel leuk vindt!
 

De baden zijn perfect ingedeeld:
Op het midden van het terrein ligt het wedstrijdbad met 6 banen en 25 meter lang. Het wedstrijdbad loopt op van 1.10 tot 2.00 meter diep. Ideaal om lekker baantjes te zwemmen.

Naast het wedstrijdbad ligt het recreatiebad, welke wordt gescheiden door middel van een middenstuk van circa 1,5 meter en een hek zodat de kleine kinderen niet plotseling in het wedstrijdbad kunnen springen. Dit recreatiebad loopt qua diepte op van 40 cm tot 120 cm en beschikt over een kleine, leuke kinderglijbaan.

Tot slot is er op het terrein, wat verder gelegen en deels afgescheiden door bosjes, een peuterbadje. Het peuterbadje is slechts 20 centimeter tot 40 centimeter diep wat voor de allerkleinsten ideaal is. Doordat het wat verder gelegen ligt van het recreatie- en wedstrijdbad voelt dit peuterbadje heel veilig en vertrouwd.

Horeca
Heb je trek in een lekker ijsje, tosti of worstenbroodje? In het receptiegebouw staan we graag voor je klaar! We hebben ook een assortiment aan verfrissende drankjes, koffie/thee en lekkers.

Bereikbaarheid 

Bij de ingang van het zwembad ligt een parkeerterrein en u kunt eventueel gebruik maken van het parkeerterrein van het voetbalveld.

Dit betekent dat je altijd je auto dichtbij het zwembad kwijt kan, ideaal zodat je niet lang hoeft te lopen als het heel erg lekker weer is. 
Je bent zo in het zwembad om een lekkere verfrissende duik te nemen. 

Kom jij gezellig bij ons langs in het zwembad? De collega’s van Optisport verwelkomen je graag met een grote glimlach, iedere dag weer! 

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je groepslessen volgen of buitenzwemmen:

Zwembad de Niervaert (Ook zwemles)
Openluchtzwembad de Bosselaar

  • Groene locatie
  • Ligweide met airtrampoline en beachvolleybalveld
  • Ruim wedstrijdbad aanwezig
  • Afgeschermd peuterbadje voor de allerkleinsten
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de nabije omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenbad Het Buitendiep

Grintweg 5, 4797 SZ Willemstad

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-472758

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.