Vier jongens springen vol enthiousiastme gelijktijdig in het buitenbad van Optisport.

Buitenbad Het Puzzelbad

Terheijden

Activiteiten

Rooster & openingstijden

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Meer informatie

Zwembad
Het Puzzelbad heeft een wedstrijdbad, 2 recreatiebaden, een water-spraypark en een ruime ligweide. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. De diepte varieert tussen 3 meter naar een ondiep gedeelte van 1,80 dat oploopt naar 1,10. Ook is er een duikplank van één meter hoog. Durf jij hier een bommetje vanaf te maken?!
In de recreatiebaden kunnen peuters en kleuters de hele dag spetteren en spelen. Deze baden hebben een veilige diepte van 0,30 tot 0,50 cm diep en 0,70 tot 0,90 diep. Ook is er een leuk klein glijbaantje voor de avonturiers.

Ligweide
Bij het zwembad vind je een ligweide waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie! In het gras hoef je je ook niet te vervelen. Er staat een een tafeltennistafel en je kunt er heerlijk schommelen. 

Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je natuurlijk zin in iets lekkers. Daar weten wij wel raad mee! Heb je zin een versnapering? Het Puzzelbad heeft een ruime horecavoorziening waar je terecht kunt voor een frietje of een tosti en een ijsje of een verfrissend drankje om af te koelen. Cheers!

  • Recreatiebad en wedstrijdbad
  • Duikplank
  • Ligweide
  • Horeca aanwezig
  • Spray park
  • Parkeren in de nabije omgeving

Contact

Buitenbad Het Puzzelbad

Meester Aalbersestraat 13, 4844 AW Terheijden

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-5932045
E-mailadres [email protected]