Optisport Buitenbad Het Puzzelbad Terheijden

Buitenbad Het Puzzelbad

Terheijden
Zwembad het Puzzelbad is gesloten, we hopen je weer te ontvangen in april 2023!

Activiteiten

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Rooster & openingstijden

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 14x6 meter een heeft een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Daarmee is het een subtropisch zwembad. Voor kinderen is dit heel fijn als ze zwemles nog een beetje spannend vinden. Het warme water helpt ze ontspannen. Ook voor een heleboel anderen is dit warme water heel gezond. Zwembad Zuidhorn is ook uitstekend geschikt voor senioren, mensen die revalideren en mensen met een beperking of mindervaliden. Met de modernste technieken maken wij het klimaat zo aangenaam mogelijk. Zo gebruiken wij in ons bad geen chloor of zwavelzuur, maar wordt er zoutelektrolyse toegepast.

 

Horeca
Van zwemmen en sporten krijg je natuurlijk zin in wat lekkers. Daar weten wij wel raad mee! Bij ons vind je een unieke horeca in de sfeer van een bruin café. De horeca geeft plek aan 60 bezoekers. Onder het genot van een kopje koffie met koek, sportdrankje of een lekker broodje kun je nog even napraten. Daarnaast heb je vanuit de horeca zicht op het zwembad: zo kun je de vorderingen van je kind(eren) volgen tijdens de zwemles. Om het je extra gemakkelijk te maken, is er gratis WiFi aanwezig.

  • Recreatiebad en wedstrijdbad
  • Duikplank
  • Ligweide
  • Horeca aanwezig
  • Spray park
  • Parkeren in de nabije omgeving

Contact

Buitenbad Het Puzzelbad

Mr. Aalbersestraat 13, 4844 AW Terheijden

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 593 2045