Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting.

Lokale berichten

Over de locatie

Openluchtzwembad Het Buitendiep is een heerlijke zwemlocatie waar je kan recreëren en bewegen met het hele gezin. Er is een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad aanwezig. De ruime en zonnige ligweide biedt met diverse recreatieve elementen ontspanning en plezier voor jong en oud.
 

Buitenzwembad
Het 25 meterbad is gelegen in het midden van het terrein en telt zes banen. Het bad beschikt over een oplopende diepte van 1.20 tot 2 meter, ideaal om lekker baantjes te zwemmen. Naast het wedstrijdbad ligt het recreatiebad, welke wordt gescheiden door middel van een middenstuk van circa 1,5 meter en een hek. Op deze manier kunnen kinderen niet plotseling in het wedstrijdbad terecht komen. Het recreatiebad beschikt over een oplopende diepte van 0.40 tot 1.40 meter en is voorzien van een kleine glijbaan. Daarnaast is er een peuterbad aanwezig met een diepte van 0.20 tot 0.40 meter. Dit bad is deels afgescheiden door groen en ligt een stukje van de andere baden af. Het is een leuke en veilige plek voor de allerkleinsten om lekker te spelen en te spetteren.

Ligweide
Rondom de zwembaden ligt een ruime, zonnige ligweide verdeeld over het hele terrein. Voor de sportievelingen is er een beachvolleybalveldje aanwezig waar je het op kan nemen tegen je familie en vrienden. Kinderen kunnen zich uitleven op de airtrampoline. 
 
 

Horeca
Heb je trek in een lekker ijsje, tosti of worstenbroodje? In het receptiegebouw staan we graag voor je klaar! We hebben ook een assortiment aan verfrissende drankjes, koffie/thee en lekkers.

Bereikbaarheid 
Bij de ingang van het zwembad is een groot parkeerterrein aanwezig, tevens kan ook de parkeerplaats van het voetbalveld gebruikt worden.

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je groepslessen volgen of buitenzwemmen:

  • Groene locatie
  • Ligweide met airtrampoline en beachvolleybalveld
  • Ruim wedstrijdbad aanwezig
  • Afgeschermd peuterbadje voor de allerkleinsten
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de nabije omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Het Buitendiep

Grintweg 5, 4797 SZ Willemstad

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-472758

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport