Een dame zwemt heerlijk baantjes in het buitenbad van Optisport, dit kan zowel in de ochtend als in de avonduren.

Buitenzwembad Zegenwerp

Sint-Michielsgestel
Op zondag 23 juni zijn we geopend voor baantjes zwemmen van 10:00-12:00u en voor het vrijzwemmen van 10:00-18:30u. Op maandag 24 juni zijn we geopend voor baantjes zwemmen van 10:00-12:00u en voor het vrijzwemmen van 14:30-18:30u. Op dinsdag 25 juni zijn we geopend van 07:30-09:30u voor het baantjes zwemmen en van 14:30-18:30u voor het vrijzwemmen. Tot dan!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Klik hier voor het zomerrooster van 2024.

Meer informatie

Zwembad
Ons zwembad is één geheel en heeft een wedstrijdbad van 25 meter lang met vier banen. In het bad is een aparte hoek waar twee duikplanken (één en drie meter hoog) te vinden zijn en verder vind je er nog een recreatiebad met een kleine glijbaan. Voor de kleintjes hebben een apart peuter- en kleuterbassin met een kleine glijbaan en een sproeier. Bij ons kunnen dus ook de kleinste zwemmers zich heerlijk uitleven in het water.

Ligweide
Wij beschikken over een grote ligweide rondom het zwembad waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Als je je handdoek neerlegt, merk je het meteen: dit voelt als vakantie! Op de ligweide hef je je trouwens ook niet te vervelen. Er zijn hier verschillende speeltoestellen, een beachvolleybalveld, een beachvoetbalveld en een airtrampoline.

Horeca
Van zwemmen en spelen word je hongerig. Daar weten wij wel raad mee! Onze gezellige kiosk heeft een terras waar je voor, tijdens of na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje. We staan graag voor je klaar.

  • Duikplanken
  • Apart peuter- en kleuterbassin
  • Grote ligweide
  • Verschillende speeltoestellen
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenzwembad Zegenwerp

Esscheweg 5, 5271 NB Sint-Michielsgestel

Open in Google maps

Telefoonnummer 073-5512606
E-mailadres [email protected]