Optisport Zwembad Zegenwerp

Buitenzwembad Zegenwerp

Sint-Michielsgestel
Maandag 29 mei & dinsdag 30 mei zijn wij (extra ivm Pinksteren) open volgens weercijfer 7 t/m 8. Woensdag 31 mei zijn wij open volgens weercijfer 9 t/m 10. Banenzwemmen: Ma & Wo: 10-12 & Di: 7.30-9.30u. Vrijzwemmen: Ma: 10-17u & Di: 15-17u & Wo: 13-18:30. Ons volledige rooster kun je terug vinden onder het kopje 'rooster' op deze website.
NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Klik hier voor het zomerrooster van 2023.

Meer informatie

Zwembad
Ons zwembad is één geheel en heeft een wedstrijdbad van 25 meter lang met vier banen. In het bad is een aparte hoek waar twee duikplanken (één en drie meter hoog) te vinden zijn en verder vind je er nog een recreatiebad met een kleine glijbaan. Voor de kleintjes hebben een apart peuter- en kleuterbassin met een kleine glijbaan en een sproeier. Bij ons kunnen dus ook de kleinste zwemmers zich heerlijk uitleven in het water.

Ligweide
Wij beschikken over een grote ligweide rondom het zwembad waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Als je je handdoek neerlegt, merk je het meteen: dit voelt als vakantie! Op de ligweide hef je je trouwens ook niet te vervelen. Er zijn hier verschillende speeltoestellen, een beachvolleybalveld, een beachvoetbalveld en een airtrampoline.

Horeca
Van zwemmen en spelen word je hongerig. Daar weten wij wel raad mee! Onze gezellige kiosk heeft een terras waar je voor, tijdens of na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje. We staan graag voor je klaar.

  • Duikplanken
  • Apart peuter- en kleuterbassin
  • Grote ligweide
  • Verschillende speeltoestellen
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenzwembad Zegenwerp

Esscheweg 5, 5271 NB Sint-Michielsgestel

Open in Google maps

Telefoonnummer 073-5512606