afbeelding De Waterhoorn

Reserveren De Waterhoorn

Reserveren bij zwembad De Waterhoorn

Vanaf maandag 14 juni is het niet meer nodig om te reserveren voor banenzwemmen en groepslessen. Wel dient er nog online gereserveerd te worden voor vrijzwemmen en Liz & Wes!

Vrijzwemmen

Elke dag is er mogelijkheid tot vrijzwemmen voor zowel kinderen als volwassenen. Voor het vrijzwemmen dient er online gereserveerd worden en wordt er met starttijden gewerkt. 

Groepslessen en banenzwemmen

Alle (doel)groepslessen zijn weer van start. Het banenzwemmen was al eerder mogelijk. Dat blijft ook ongewijzigd. Daarnaast is De Waterhoorn gestart met drie nieuwe activiteiten: Aqua’Bootcamp, Aqua’Trimmen en Aqua’Yoga.

Aqua’Bootcamp: sjouwen, tillen en slepen. Sneller, sterker en strakker. Aqua’Bootcamp is dé full body workout in en rond het water, met allerlei materialen en uitdagende oefeningen. Voor alle fanatieke sporters of degene die dat juist willen worden. De AquaBootcamp wordt gegeven op maandag-, dinsdag- en woensdagavond om 19:00 uur en om 20:00 uur. De les duurt 45 minuten.

Aqua’Trimmen wordt gegeven op maandag- en donderdagochtend van 09.45 tot 10.30 uur, dinsdagavond van 21.00 tot 21.45 uur en woensdagochtend van 09:00 tot 09.45 uur. Dit is voor iedereen die wil werken aan zijn fitheid en zwemtechniek. Tijdens deze les wordt er aandacht gegeven aan het trainen van de billen, buik en benen en er wordt gebruik gemaakt van de weerstand van het water om de spieren te versterken en meer calorieën te verbranden. De les is geschikt voor elk niveau, van de minder geoefende zwemmer tot de ervaren zwemmer. Ook deze les duurt 45 minuten.

Aqua’Yoga is de les om even lekker te ontspannen terwijl je werkt aan je conditie. Er worden verschillende oefeningen gedaan in en rondom het water om zowel te ontstressen als het lijf fit te houden. Yoga is elke donderdagochtend van 09.45 tot 10.30 uur.
 

Liz & Wes Spetterles
Het peuterzwemmen; de Liz en Wes Spetterles, zijn weer gestart. Gedurende deze lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op avontuur met Zed & Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes. De spetterlessen worden 7 dagen in de week in de ochtend gegeven op 2 niveaus in twee verschillende baden. 1&2 in het doelgroepenbad en 3&4 in het recreatie bad. Voor Liz & Wes dient er online gereserveerd te worden.

 

Oefenuurtje

Het oefenuurtje valt nu onder het vrijzwemmen. Wil je hiervoor reserveren? Reserveer dan vrijzwemmen op zondag vanaf 10.00 uur.

Corona-maatregelen

De belangrijkste punten nog even op een rij:

  • U dient altijd vooraf via de website te reserveren! (alleen voor vrijzwemmen en Liz & Wes).
  • In de hal is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Bezoekers desinfecteren de handen bij binnenkomst.
  • De kleedhokjes zijn geopend.
  • De douches zijn geopend.
  • De glijbanen zijn geopend.

Reserveren:

Vrijzwemmen

Week 30 – 26 juli t/m 1 augustus: Vrijzwemmen - week 30 - Google Formulieren

Week 31 – 2 augustus t/m 8 augustus: Vrijzwemmen - week 31 - Google Formulieren

 

Liz & Wes Spetterles

Week 30 – 26 juli t/m 1 augustus: Liz & Wes - week 30 - Google Formulieren

Week 31 – 2 augustus t/m 8 augustus: Liz & Wes - week 31 - Google Formulieren