Deze dames trainen niet alleen al hun spieren tijdens een AquaGroepsles bij Optisport, ze maken ook samen veel plezier.

MFC De Kreek

Welkom in De Kreek! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in het fijnste sportcentrum van Maasdriel. Train of relax verder in ons zwembad, sport samen verder in de sporthal. Ontmoet elkaar daarna in het Sportcafé, of ga spelen in de mega speeltuin! 

Ons aanbod

Lokale berichten

Vergaderruimte Maasdriel

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Zwembad
De Kreek heeft maar liefst vijf zwembaden: een wedstrijdbad, instructiebad, baby- en peuterbad, plonsbad én buitenzwembad. 
Het wedstrijdbad is 25x10 meter en heeft vier banen. Het instructiebad is 8x10 meter en in het diepste gedeelte 0,85 meter diep. Het baby- en peuterbad is onderverdeeld in drie kleinere baden met verschillende dieptes.
In het plonsbad komt onze 60 meter lange glijbaan uit en via dit bad kun je ook in het buitenzwembad komen. Ons buitenzwembad is 10x6 meter en heeft een bruisbank en een walldouche, waar je heerlijk kunt ontspannen. 

Sportschool
Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken? Dan ben je bij De Kreek op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.
Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen
 • Faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • Sauna
 • Sportdrank

Zalen/ recreatiecentrum
De Kreek beschikt over verschillende zalen die je kunt huren voor allerlei activiteiten. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen: van kleine compacte vergaderruimtes tot een grote theaterzaal met 250 zitplaatsen. De zalen kunnen op aanvraag worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Sporthal
In De Kreek vind je een grote sporthal van 42x24 meter. De sporthal kan gesplitst worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten. Tot slot kunnen in deze sporthal ook optredens en muziekevenementen worden georganiseerd.
 

Horeca
Van sporten en zwemmen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Onze horeca is meer dan zomaar een een kantine. In ons sfeervolle sportcafé hebben we ruim 130 zitplaatsen en een uitgebreide menukaart. We beschikken hier over een groot buitenterras dat uitkijkt over een speeltuin.

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud!
 

 • Zwembad met 60 meter lange glijbaan, instructiebad en peuterbad
 • Fitness leden maken gratis gebruik van het zwembad
 • Uitgebreide horeca
 • Terras met kinderspeeltuin
 • Zalencentrum met vergaderzalen en een theaterzaal
 • Gratis parkeren

Contact

MFC De Kreek

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0418-632088
E-mailadres [email protected]

Telefonische bereikbaarheid receptie

Maandag 09:30 - 12:00 en 19:30 - 21:00
Dinsdag 13:30 - 20:30
Woensdag 09:00 - 13:00 en 18:00 - 20:30
Donderdag 07:00 - 10:00 en 19:00 - 21:00
vrijdag 11:30 - 14:30
Zondag 09:00 - 13:30