Een badmintonracket met een shuttle zijn in beeld voor een portje badminton bij Optisport.

De Kreek Maasdriel

Kerkdriel

Aanbod & prijzen

Theaterzaal huren

Interesse in het huren van onze theaterzaal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Theaterzaal

Zeskamp

Voor de kinderen die een sportief en stoer feestje willen!
Zeskamp[

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

De Kreek beschikt over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? Neem voor alle mogelijkheden contact op via [email protected].

Zalen
De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen: van kleine compacte vergaderzalen tot een grote theaterzaal met 250 zitplaatsen. De zalen kunnen op aanvraag worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Sporthal
De Kreek beschikt over een grote sporthal met een afmeting van 42x24 meter. De sporthal kan verdeeld worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten. Tot slot leent de sporthal zich uitstekend voor (muziek)evenementen.

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

  • Multifunctionele accommodatie
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf de bushalte)

Contact

De Kreek Maasdriel

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

Open in Google maps

Telefoonnummer -
E-mailadres [email protected]