Optisport De Kreek Maasdriel

MFC De Kreek

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport de Kreek is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Maasdriel.

Ons aanbod

Disco zwemmen vrijdag 9-12 gaat helaas niet door (kinderfeestjes wel)

Lokale berichten

Vergaderruimte Maasdriel

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Bij ons kun je zwemmen in het zwembad, sporten in de Optisport Health Club en voor diverse activiteiten terecht in de sporthal. Ook kun je genieten van onze ruime horeca, een (vergader)zaal afhuren voor verschillende activiteiten en kinderen kunnen gratis spelen in de grote speeltuin aan de achterkant van ons pand.

Zwembad
MFC De Kreek heeft maar liefst vijf zwembaden: een wedstrijdbad, instructiebad, baby- en peuterbad, plonsbad én buitenzwembad. 
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 10 meter en beschikt over vier banen. Het instructiebad is 8 x 10 meter en in het diepste gedeelte 0,85 meter diep. Het baby- en peuterbad is onderverdeeld in drie kleinere baden met verschillende dieptes. 
In het plonsbad komt onze 60 meter lange glijbaan uit en via dit bad kun je tevens in het buitenzwembad komen.  Ons buitenzwembad is 10 x 6 meter en beschikt over een bruisbank en een swalldouche, waar je heerlijk kunt ontspannen. 

Sportschool
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen 
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • De sauna
 • Sportdrank

Zalen
De Kreek beschikt over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen: van kleine compacte vergaderzalen tot een grote theaterzaal met 250 zitplaatsen. De zalen kunnen op aanvraag worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Sporthal
De Kreek beschikt over een grote sporthal met een afmeting van 42 x 24 meter. De sporthal kan verdeeld worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten. Tot slot leent de sporthal zich uitstekend voor (muziek)evenementen.

Horeca
Onze horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen en kent een uitgebreide menukaart. De horeca beschikt over een groot buitenterras dat uitkijkt over een mega speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. 

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

 • Zwembad met 60 meter lange glijbaan, instructiebad en peuterbad
 • Fitness leden maken gratis gebruik van het zwembad
 • Uitgebreide horeca
 • Terras met kinderspeeltuin
 • Zalencentrum met grote theaterzaal
 • Gratis parkeren

Contact

MFC De Kreek

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0418-632088
E-mailadres kreek@optisport.nl

Telefonische bereikbaarheid receptie

Maandag 09:30 - 12:00 en 19:30 - 21:00
Dinsdag 13:30 - 20:30
Woensdag 09:00 - 13:00 en 18:00 - 20:30
Donderdag 07:00 - 10:00 en 19:00 - 21:00
vrijdag 11:30 - 14:30
Zondag 09:00 - 13:30

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.