Een jonge sportende dame zit met een enorme glimlach op de hometrainer en geniet van een sportief fietsritje bij Optisport in de Health Club.

MFC De Kreek

Welkom in De Kreek! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in het fijnste sportcentrum van Maasdriel. Train, sport in onze sporthal met je vrienden of vereniging.

Drink een drankje in onze fitness. Een feestje, zaal huren of een vergadering organiseren? Alles is bij ons mogelijk.

Ons aanbod

Lokale berichten

Vergaderruimte Maasdriel

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Sportschool
Wil je naar een mooie en volledige fitness welke van alle gemakken is voorzien? Ben je bij De Kreek op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt, Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen
 • Faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • Sauna
 • Sportdrank

Zalen/ recreatiecentrum
De Kreek beschikt over verschillende zalen die je kunt huren voor allerlei activiteiten. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen: van kleine compacte vergaderruimtes tot een grote theaterzaal met 250 zitplaatsen. De zalen kunnen op aanvraag worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Sporthal
In De Kreek vind je een grote sporthal van 42x24 meter. De sporthal kan gesplitst worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten. Tot slot kunnen in deze sporthal ook optredens en muziekevenementen worden georganiseerd.

Horeca
Wij ontvangen je graag in onze fitness voor een drankje of snack., Kom je gewoon gezellig even langs of heb je hard gewerkt tijdens het sporten? Wij staan graag voor je klaar.

Uiteraard kun je ook ons grand cafe afhuren voor kleine of grote party’s . We beschikken hier over een groot buitenterras dat uitkijkt over een speeltuin.

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en schommels.

In de zomer hebben wij ook een aantal beach volleybal velden tot onze beschikking.

 • Fitness leden maken gratis gebruik van het zwembad
 • Uitgebreide horeca
 • Terras met kinderspeeltuin
 • Zalencentrum met vergaderzalen en een theaterzaal
 • Gratis parkeren

Contact

MFC De Kreek

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer N.V.T.
E-mailadres [email protected]

Openingstijden fitness

Maandag t/m woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zat en zondag 08:00 - 13:00