Optisport Dropshuis De Wemel Wemeldinge

Dorpshuis De Wemel

Wemeldinge

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Dorpshuis De Wemel
Dorpscentrum De Wemel vind je in het hart van het dorp Wemeldinge. Door de centrale ligging is het een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Naast het dorpshuis is een seniorenhuisvesting. De mensen die hier wonen maken dagelijks gebruik van het dorpshuis. Ook verhuren we onze diverse ruimtes aan sport- en cultuurverenigingen.

Bij ons kun je voor heel veel terecht. Je kunt hier optredens, buffetten, feesten, koffietafels en partijen organiseren. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wil je meer informatie of reserveren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren en enthousiaste team denkt graag met je mee!’t Panuusje
Deze opgeknapte ruimte is multifunctioneel met activiteiten voor jong en oud. Er is ruimte om gezellig een potje te biljarten, spelletjes te spelen, de krant te lezen en er staat een PlayStation. De zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie en microfoon voor presentaties.

Hang Out in ‘t Panuusje
Chillen, gezellig gamen of gewoon lekker even bijkletsen, je bent welkom in de ‘Hang Out’. Heel wat jongeren weten de weg al te vinden en dat maakt het altijd weer gezellig!

‘Hang Out' is een initiatief van Optisport en Jongkapelle.
 

Oosterschelde zaal
De Oosterschelde zaal beschikt over een podium en is geschikt voor optredens, cabaret, vergaderingen, bedrijfsfeesten en presentaties. De ruimte is door middel van een scheidingswand te verdelen in twee ruimtes. De zaal biedt ruimte aan maximaal 200 personen.

Zaal 't Spey
Zaal ’t Spey is het achterste gedeelte van de Oosterschelde zaal. Deze zaal is geschikt voor buffetten, vergaderingen en sportactiviteiten.

De Krukel
De Krukel is een kleine ruimte die fungeert als flexplek en vergaderruimte. Deze kan op aanvraag afgehuurd worden.

De Val
De Val is een kleine ruimte die fungeert als flexplek en vergaderruimte. Deze kan ook op aanvraag afgehuurd worden.

Voor al onze ruimtes geldt: ze zijn klaar voor de start voor jouw evenement, vergadering, feestje of bijeenkomst! Wil je meer informatie of reserveren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Voor jong en oud
  • Multifunctioneel en cultureel
  • Centraal gelegen
  • Gratis parkeren

Contact

Dorpshuis De Wemel

Dorpsplein 1, 4424 CA Wemeldinge

Open in Google maps

Telefoonnummer 0113-621217
E-mailadres [email protected]