dundelle

Zwembad Dúndelle

Bakkeveen
Buitenbad abonnement met korting
Geldig tot 31 mei 2024

Koop jouw buitenbad abonnement nu extra voordelig!

Een zomer lang onbeperkt zwemmen en genieten? Dat kan! Koop jouw buitenbad abonnement direct online en ontvang 10% korting. Zo zwem jij de hele zomer al vanaf 95,23 i.p.v. 105,25. Gebruik de kortingscode: ZOMER2024

Koop hier je abonnement

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Zed & Sop kwaliteitsvideo
Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Ons verwarmde buitenzwembad is voorzien van een 25 meterbad en een ondiep gedeelte. Daarnaast is er een springkuil met twee duikplanken en zijn er unieke onderwatervensters te vinden. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart gelegen bad waar zij heerlijk kunnen spetteren in het water. 

Ligweide
Het hele zwembad wordt omringd door een mooie ligweide met de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen. Verder zijn er nog diverse andere speeltoestellen te vinden waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Horeca
In de weekenden is het recreatiecentrum geopend voor een kopje koffie of thee, drankje, lunch en meer. Tijdens de zomerperiode zijn de openingstijden gelijk aan de openingstijden van het buitenzwembad. 

Bekijk hier de menukaart.

  • Buitenzwembad met duikplank
  • 25-meter zwembad
  • Diverse speeltoestellen

Contact

Zwembad Dúndelle

Mjûmster Wei 16, 9243 SK Bakkeveen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0516-541493
E-mailadres [email protected]