Koffie overdracht

Event-, horeca- en vergaderlocatie De Braak

Helmond

Aanbod & prijzen

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

De Braak beschikt over een mooie zaal, vergaderruimte, multifunctionele ruimte en verschillende zwembaden voor allerlei activiteiten. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering of wil je een (bedrijfs)feest organiseren? Neem voor alle mogelijkheden contact op via reserveringen@optisport.nl.

Vergaderruimte
De Braak beschikt over een moderne vergaderruimte waar je in een inspirerende omgeving je vergadering kunt houden. Wil je daarnaast een heerlijke lunch of een andere lekkernij nuttigen voor, tijdens of na de vergadering? Wij regelen dit uiteraard graag voor je.

Horeca 
Onze horeca is sfeervol ingericht en biedt plaats voor ruim 100 personen. Je kunt ervoor kiezen binnen te genieten van onze uitgebreide menukaart maar uiteraard ben je bij mooi weer ook welkom op ons terras. In overleg is de horeca op bepaalde tijden ook af te huren voor feesten en partijen. 

Multifunctionele ruimte
De Braak beschikt een multifunctionele ruimte van 94 m2 welke zich in de horeca bevind maar af te scheiden is met scheidingswanden. Op deze manier heb je een erg geschikte ruimte om in een sportieve en inspirerende omgeving een (bedrijfs)presentatie of lezing te verzorgen. Uiteraard is deze ruimte ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Zwembaden
Wij beschikken over 2 zwembaden van 6 banen en 25 meter lang. Ons wedstrijd bad beschikt ook over een tribune waar 150 toeschouwers kunnen zitten. Het zwembad is te huur voor wedstrijden, (bedrijfs)feestjes, verenigingen en nog veel meer. 

  • Verschillende mogelijkheden om te vergaderen en te ontmoeten
  • Uitgebreide horeca en terras
  • Gratis parkeren

Contact

Event-, horeca- en vergaderlocatie De Braak

Nog niet ontvangen, 9999 XX Helmond

Open in Google maps

Telefoonnummer -