Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!

Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

Bij Zwembad De Hoge Bomen, gelegen in Naaldwijk (Westland), kun je met het hele gezin terecht voor een dagje zwemplezier. Ons binnenzwembad bestaat uit drie zwembaden en beschikt over een 30 meter lange glijbaan. Zomers kun je op onze grote ligweide heerlijk genieten van de zon en afkoelen met een duik in het grote buitenzwembad. 

Binnenzwembad

Wij beschikken binnen over drie zwembaden: een instructiebad, recreatiebad en een peuterbad. 

Het instructiebad is 25x12,5 meter en heeft vier banen. Het bad heeft de vorm van een L en is geschikt voor banenzwemmen, groepslessen en zwemlessen. Ons recreatiebad is een bad met speelse vormen, diepte van 10 tot 120 cm en een temperatuur van 30°C. In het diepere gedeelte zijn een 30 meter lange glijbaan, whirpool, stroomversnelling en een jetstream te vinden.

Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een apart peuterbad met waterparaplu. In dit badje bevinden zich ook leuke speelmaterialen. 

Uiteraard geven wij ook zwemles in ons zwembad.

Buitenzwembad

Wij beschikken buiten over een groot recreatiebad met een ondiep en half diep gedeelte. Ons buiteznwembad is voorzien van een glijbaan. 

Ligweide

Zomers kun je op onze grote ligweide genieten van de zon. De kinderen kunnen zich tevens vermaken op de verschillende speeltoestellen en het voetbalveld. Daarnaast kun je voor een heerlijke  versnapering, ijsje of koud drankje terecht bij onze horeca. 

Zonnebank & Turks stoombad

Bij De Hoge Bomen geniet je in elk seizoen van onze heerlijke zonnebank. Deze vind je in een aparte ruimte die direct aansluit op het zwembad. Daarnaast kun je ook met 15 personen tegelijk genieten in ons Turks stoombad. Het gebruik van het stoombad zit inbegrepen bij je entreekaartje. 

Horeca

Kom een ijskoud drankje halen of een heerlijk hapje eten in onze gezellige horeca. Wij hebben ook een horecagedeelte aan de kant van het zwembad. Daarnaast vind je buiten een gezellig terras waar je rustig bij kan komen van een dag vol zwemplezier bij De Hoge Bomen. 

 

  • Binnen- en buitenzwembad
  • De leukste zwemles in het Westland
  • Apart peuterbad
  • Grote ligweide
  • Zonnebank & Turks stoombad
  • Gezellige horeca
  • Ruime parkeergelegenheid met 200 parkeerplaatsen
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

De Hoge Bomen

Hoogwerf 9, 2671 MJ Naaldwijk

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-621468

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport