Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

zomeractie
Twee maanden voordelig onbeperkte Fitness

Zomeractie: Sport nu voordelig de zomer door!

Nu 2 maanden onbeperkt sporten voor maar 60 euro in totaal!
Onbeperkt gebruik maken van Vrij Fitness en Groepslessen, en ook van Banenzwemmen en Aqua-groepslessen in het zwembad!

Schrijf je je direct in voor een 12-maanden abonnement? Dan krijg je de zomermaanden zelfs GRATIS!

Meld je aan bij de receptie, bel of mail voor meer info.

Aanbod & Prijzen

Club Step

Aan je conditie werken op motiverende muziek

Afbeelding Club Step

Rooster & openingstijden

Over de locatie

MFC De Kreek in Kerkdriel beschikt over een hoop mogelijkheden. Bij ons kun je zwemmen, sporten in de sporthal of Optisport Health Club, genieten van onze ruime horeca en een zaal afhuren voor verschillende activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen gratis spelen in de grote speeltuin aan de achterkant van ons pand. 

Zwembad

MFC De Kreek, gelegen in Kerkdriel, is in het bezit van vijf zwembaden: een wedstrijdbad, instructiebad, baby- en peuterbad, plonsbad en buitenzwembad. 

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en beschik over vier banen. Het instructiebad is 8x10 meter en in het diepste gedeelte 0,85 meter diep. Hier worden ook zwemlessen gegeven.

Het baby- en peuterbad is onderverdeeld in drie kleinere baden met verschillende diepte niveaus. Het diepste bad is 30 cm diep, het middelste bad is 20 cm diep en het laatste bad is 10 cm diep en beschikt over een spuitpaal. 

In het plonsbad komt onze 60 meter lange glijbaan uit en via dit bad kom je in het uitzwemkanaal, deze komt uit op het buitenzwembad.  Ons buitenzwembad is 10x6 meter en beschikt over een bruisbank en een swalldouche waardoor je lekker kunt ontspannen. 

Horeca

Onze horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen. Ook is het mogelijk om op ons terras in de zon te genieten. We hebben een uitgebreide menukaart om heerlijk te kunnen eten en drinken. 

Zalen

We beschikken over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen. Alle zalen zijn van verschillende grootte, zo zijn er kleinere zalen tot 10 personen en grote zalen tot 250 personen. De zalen kunnen worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis draadloos internet.

Wil je meer informatie of een zaal huren, neem van contact op via onderstaand formulier. 

Sporthal

MFC De Kreek beschikt over een sporthal met een afmeting van 42x24 meter. De sporthal kan verdeeld worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten.  

Wil je meer informatie of de sporthal huren, neem van contact op via onderstaand contactformulier. 

Speeltuin

Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

Fitness

Werken aan je conditie, je spieren verstreken of je figuur verbeteren? Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio en krachtoefeningen maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Daarnaast maken leden gratis gebruik van o.a. het zwembad.  
Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je om je doelstelling te behalen.

Groepslessen
Bij Optisport Health Club Maasdriel worden verschillende uitdagende groepslessen gegeven. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven!

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Fitness (cardio en kracht)
 • Groepslessen (o.a. Cycle, Zumba, Yoga, Power en Fifty Fit)
 • Zwembad (inclusief groepslessen)
 • Sauna 
 • Gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s.

Maak nu een afspraak via ohcmaasdriel@optisport.nl of bel 0418-633192 en wij helpen jou met het behalen van je doelstelling!

 • Multifunctionele accommodatie
 • Wedstrijdbad
 • Zwembad met 60 meter lange glijbaan
 • Instructiebad
 • Baby- en peuterbad
 • Optisport Health Club
 • Sauna
 • Uitgebreide horeca
 • Terras met kinderspeeltuin
 • Zalencentrum
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf de bushalte)

Contact

De Kreek & Health Club

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0418-632088
E-mailadres kreek@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.