Optisport nieuwe exploitant Recreatiecentrum Dúndelle

Bakkeveen – Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen wordt per 3 februari overgenomen door Optisport Exploitaties B.V. Na het vertrek van de vorige exploitant, in oktober 2019, was het recreatiecentrum in beheer van de gemeente Opsterland. 

Optisport mag zich vanaf 3 februari de nieuwe exploitant noemen van Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen. Optisport, marktleider op het gebied van Sport & Leisure, voegt hiermee een mooi, nieuw recreatiecentrum toe aan haar locaties.

Na het vertrek van de vorige exploitant in oktober is de gemeente op zoek gegaan naar een kandidaat die het beheer en de exploitatie op zich kon nemen. Samen met het dorp zijn er de afgelopen periode gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. Optisport kwam unaniem naar voren als geschikte kandidaat om invulling te geven aan de exploitatie. Optisport kiest voor een lokale inslag, zodat er aansluiting is bij de wensen en behoeften vanuit Bakkeveen en haar omgeving. 

Wethouder Anko Postma: “We hebben samen met het dorp gekozen voor Optisport. Optisport heeft al enige jaren ervaring en samenwerkingen met gemeenten. Zij willen maatschappelijk, aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau aanbieden aan onze inwoners. Met Optisport hebben we afgesproken dat bestaande afspraken zoveel mogelijk worden gecontinueerd. De komende periode wordt door zowel de gemeente als Optisport hard gewerkt om te zorgen voor een warme overdracht.”

Optisport is trots op de exploitatie van het recreatiecentrum in Bakkeveen en heet alle nieuwe collega’s van harte welkom.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.500 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!