Afbeelding It Paradyske

It Paradyske

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Bij It Paradyske kan je heerlijk sportief en recreatief zwemmen in de frisse buitenlucht. Onze accommodatie beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Op onze ligweide en bij onze horeca met buitenterras is het uitstekend vertoeven in de stralende zon.

Buitenzwembad
Zwembad It Paradyske beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee vier banen. Met een gemiddelde watertemperatuur van 20°C is het heerlijk voor o.a. banenzwemmen en vrijzwemmen. Het recreatiebad heeft een aflopende diepte van maximaal 1,40 meter en eveneens een watertemperatuur van 20°C. Er zijn diverse speelelementen aanwezig. Het peuterbad is 10x5 meter en ongeveer 0,20 meter diep. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen  en hebben enkel toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Ligweide
De ruime ligweide biedt recreatie en ontspanning voor het hele gezin tijdens de warme zomermaanden.

Horeca
In de aanwezige horeca staan we graag voor je klaar met een kop koffie en verfrissende drankjes. Een gedeelte van de horeca is binnen. Daarnaast is er een klein buitenterras.

Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
It Paradyske biedt uiteenlopende verhuurmogelijkheden en arrangementen voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Daarnaast leent de accommodatie zich perfect voor (sport)evenementen en outdoor activiteiten. De horeca kan hier ook bij betrokken worden. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

  • Horeca met buitenterras
  • Ruime ligweide
  • Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 0511-541522

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.