Sporthal De Blikken in Middelburg

Sporthal De Blikken

Arnemuiden

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 32x42 meter en is geschikt voor verschillende binnensporten. In de wintermaanden is de hal de thuisbasis voor korfbalvereniging TOP Arnemuiden. De sporthal kan worden ingedeeld in een korfbalveld, een zaalvoetbalveld, twee tennisvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Voor ieder wat wils dus.

Vergaderruimte
Zoek je een creatieve, sportieve vergaderruimte die nét dat beetje extra biedt? Organiseer dan je bijeenkomst eens bij De Blikken. De vergaderruimte bevindt zich in het horecagedeelte en kan door middel van een schuifwand worden afgesloten. De entree is via de horeca. De vergaderzaal heeft een afmeting van 7x6 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Wij denken graag met je mee om jouw bijeenkomst op te fleuren met een hapje en een drankje.

Horeca
In de ruime, lichte en gezellige horeca is recentelijk een nieuwe bar geplaatst waardoor er een moderne en sportieve sfeer is gecreëerd. Je kunt voor, tijdens of na het sporten bij ons terecht voor wat lekkers te eten en te drinken. De derde helft speel je het best bij ons!

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze locaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen
Wijkcentrum Palet

Sportcomplex De Sprong
Sporthal De Blikken

  • Vergaderzaal
  • Moderne horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Blikken

Pereboomweie 2, 4341 LV Arnemuiden

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-601025
E-mailadres [email protected]