Sporthal De Blikken in Middelburg

Sporthal De Blikken

Arnemuiden

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

De sporthal heeft een afmeting van 32x42 meter en is geschikt voor verschillende binnensporten. In de wintermaanden is de hal de thuisbasis voor korfbalvereniging TOP Arnemuiden. De sporthal kan worden ingedeeld in één korfbalveld, één zaalvoetbalveld, twee tennisvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden.

Vergaderruimte
De vergaderruimte bevindt zich in het horecagedeelte en kan door middel van een schuifwand worden afgesloten. De entree voor de vergaderruimte is uitsluitend te bereiken via de horeca. De vergaderzaal heeft een afmeting van 7x6 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. 

Horeca
In de ruime, lichte en gezellige horeca is recentelijk een nieuwe bar geplaatst waardoor er een moderne en sportieve sfeer is gecreëerd. Je kunt voor, tijdens of na het sporten bij ons terecht voor een hapje en een drankje. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen, Wijkcentrum Palet, Sportcomplex De Sprong, Sporthal De Blikken

  • Vergaderzaal
  • Moderne horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Blikken

Pereboomweie 2, 4341 LV Arnemuiden

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-601025

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.